magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Budapesti VSC-Zugló FC 4 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2021.03.21, 13:03
  Rák Róbert volt a csere. Volár András a tartalékmeccsen játszott, Rácz Róbert a kapus volt, és hasonló hangzású, mint Rák Róbert, ezt értették félre a Nemzeti Sportnál. A helyi Észak-Magyarországban Rák Róbert van, majd a másnapi újságban Tornyi értékelte a meccsen pályára lépők teljesítményét, köztük Rákét is.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.21, 12:14
  Kulcsár cseréjének a 78.percben
  Rácz-ot írja a Nemzeti Sport
  Volár Andrást a futbalmanach
  Rák-ot az MTI
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.21, 12:13
  1997. szeptember 24. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 10. forduló:

  Diósgyőri FC - BVSC-Zugló FC 4-0 (1-0)
  Diósgyőr, 8000 néző, V: Juhos

  gólszerző: Jakab (22.), Kulcsár (60.), Kovács (67.), Csiszár (82., öngól)
  sárga lap: Kákóczki (39.), illetve Füzi K. (38.), Füzi Á. (57.)
  csere: Jakab helyett Domokos (46.), Turóczi helyett Ruskó (65.), Kulcsár helyett Rák (78.), illetve Komlósi helyett Duró (46.), Füzi K. helyett Kiss I. (46.), Bükszegi helyett Csordás (57.)
  jók: Rácz, Varga S., Kovács, Buliga, Kulcsár, illetve Usvat

  Kezdőcsapatok:

  Diósgyőr:
  Rácz - Varga S., Földvári, Nagy S., Kovács - Turóczi, Farkas J., Buliga, Kákóczki - Jakab, Kulcsár S.

  BVSC-Zugló:
  Koszta - Komlósi, László, Bondarenko - Usvat, Erős, Csiszár, Füzi K., Füzi Á. - Bükszegi, Cseke

  Rendkívül alacsony színvonalú első félidőt produkáltak a csapatok. A 18. percben Kákóczki 15 m-ről eresztett meg félmagas lövést, de labdája elcsúszott a jobb sarok mellett. A 22. percben megszületett a diósgyőriek 1300. bajnoki gólja. Komlósi saját ötösén elcsúszott, estében pontosan Jakab elé továbbított, a csatár pedig 6 m-ről ballal a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). A félidő befejezése előtt két perccel ismét Jakab került helyzetbe, 8 m-ről leadott lövését azonban Koszta gyors vetődéssel oldalra tenyerelte.

  A 60. percben Kulcsár 17 m-es szabadrúgásból csavarta a labdát a fővárosi kapu jobb oldalába (2-0). Hét perccel később harmadszor is megrezdült a BVSC hálója. Varga szlalomozott végig a jobb oldalon, középre adására Kovács érkezett, és 8 m-ről lőtt a bal alsó sarokba (3-0). Teljesen szétesett a BVSC játéka, a diósgyőriek nyomasztó fölényben futballoztak. A 82. percben Buliga ívelt balról középre, Csiszár hazaadta a labdát, közben Koszta kimozdult a kapujából, így a labda akadálytalanul került a vendégkapuba. Öngól (4-0)

  Az első félidő a könnyen felejthető kategóriába tartozott, ugyanis rengeteg hiba tarkította a játékot. A szünet után Domokos pályára küldésével lendületessé vált a DFC játéka, és a végére a piros-fehér együttes teljesen felőrölte a budapestiek ellenállását.

  MTI