magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 4 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.06.22, 12:23
  1997. szeptember 20. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 9. forduló:

  DVSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 4-1 (4-1)
  Debrecen, 7500 néző, V: Kurmai
  gólszerzők: Djurisics (10., 27.), Arany (21.), Dombi (44.), illetve Kabát (7.)
  sárga lap: Djurisics (10.), illetve Vezér (9.), forrai (16.), Tarlue (38.), Plókai A. (75.), Major (83.)
  cserék: Pető helyett Szabó (35.), Arany helyett Madar (62.), Ulveczki helyett Sira (67.), illetve Forrai helyett Farkas (46.), Tarlue helyett Major (46.), Bárányos helyett Jovanovics (80.)
  jók: Gojan, Szatmári, Dombi, Jurisics, illetve Plókai, Kabát

  DVSC-Epona:
  Téglási - Gojan - Vadicska, Pető, Szathmári - Dombi, Arany, Böőr, Ulveczki - Djurisics, Ilea

  Kispest-HFC:
  Vezér - Hahn - Plókai A., Mátyus - Tarlue, Kovács B., Moses, Forrai, Balogh G. - Bárányos, Kabát

  A 7. percben Bárányos lesgyanús helyzetben ugratta ki Kabátot, aki higgadtan lőtt a bal sarokba (0-1). A 9. percben Ulveczki emelgetett a Honvéd 16-osán belül, majd Ileához került a labda. A csatár kicselezte Vezért, aki elhúzta a lábát, ezért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Ilea a kapusba lőtte, a kipattanót Djurisics közelről passzolta a hálóba (1-1). A 20. percben Böőr bal oldali szöglete után Arany fejelt a kapu közepébe (2-1). A 25. percben Ulveczki indította Ileát a balszélen, ő kicselezte Hahnt, középre adott, az érkező Ulveczki fejesét Plókai a gólvonalról rúgta ki. Két perccel később Szathmári kapott jó labdát a bal szélen, szépen adott középre, Djurisics pedig előrevetődve fejelt a hálóba (3-1). A 44. percben Djurisics labdájával Dombi fordult le őrzőjéről, majd 10 m-ről kilőtte a jobb sarkot (4-1).

  A 67. percben Szathmári cselezgetett a bal oldalon, majd 25 m-ről jobbal lőtt, Vezér vetődve hárított a bal sarok elől. Tíz perccel a befejezés előtt Plókai 35 m-ről vállalkozott lövésre, Téglási vetődve ütötte szögletre a labdát.

  A bő negyed óra alatt elért három találat, illetve Dombi gólja, gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben a Debrecen nem akart, a Honvéd pedig nem tudott többet, így túl sok - és jó - futballt nem láthatott a közönség.

  MTI