magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Vasas Danubius Hotels 1 : 2 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.21, 20:57
    1997. augusztus 10., vasárnap (tud) - Labdarúgó NB I., 4. forduló:

    DVSC-Epona - Vasas Danubius Hotels 1-2 (1-0)
    Debrecen, 8500 néző, V: Vad
    gólszerző: Arany (26.), illetve Hámori (61.), Mónos (72.)
    sárga lap: Gojan (11.), Csupics (53.), Pető (75.), illetve Juhár (12.), HÁmori (61.)
    csere: Böőr helyett Csupics (53.), Sira helyett Ilea (56.), Djurisics helyett Sándor Cs. (78.), illetve Pál helyett Simon (82.), Hámori helyett Koltai (89.)
    jók: Djurisics, illetve Mónos, Váczi

    DVSC-Epona:
    Téglási - Vadicska, Gojan, Pető - Dombi, Arany, Böőr, Madar, Szatmári - Djurisics, Sira

    Vasas DH:
    Végh - Mónos, Geress, Juhár, Aranyos - Szilveszter, Váczi, Galaschek, Maczó - Pál, Hámori

    A 10. percben Szatmári passzolt Pető elé a balszélen, a hátvéd egyből középre kanyarított. Djurisics a tizenhatoson belül átvette a labdát, majd ballal óriási erővel talált a jobb felső sarokba, de Vad játékvezető a partjelző intésére les miatt nem adta meg a gólt. A 18. percben Váczit buktatták 20 m-re a debreceni kaputól. A szabadrúgást a sértett lőtte kevéssel a bal kapufa mellé. Az ellentámadás végén a keresztbeívelt labdát Djurisics felelte Sira elé, a kifutó Végh hárított a csatár elől. A 26. percben jobboldali hazai szöglet után a hosszú oldalon helyezkedő Gojan középre gurított, Sira közeli lövésébe Arany még beleért, így jutott a labda a gólvonalon túlra (1-0). Három perccel később ügyesen passzolgatva ért a hazai kapu elé a Vasas. A támadás végén Maczó 16 méterről lőtte el keresztbe a labdát. A 40. percben Djurisics gurított Arany elé, akinek jobblábas lövése lepattant a védőkről. A középpályás ekkor a bal szélen futott el, a középreadásáról Sira centikkel maradt le. A 42. percben Pál cselezte be magát a tizenhatosra a jobb oldalon, ám Pető az utolsó pillanatban becsúszva szerelte.

    Az 51. percben Böőr ütközött Váczival, a hazai középpályást hordágyon vitték le. Négy perccel később Djurisics bedobásával Sira lépett ki, egyedül vezette Véghre a labdát, majd 14 méterről az oldalhálóba lőtt. Az 58. percben jobboldali szöglet után Djurisics fejelte Ileához a labdát, ő kapura csúsztatott, ám Aranyos a gólvonalról mentett. A 61. percben Maczó baloldali beadását Hámori oldalra vetődve csúsztatta a kapu bal oldalába (1-1). A 72. percben Mónos szerzett ladbát a hazai térfél közepén, elindult a jobb oldalon, majd két védőt kicselezve kilőtte a hosszúsarkot. (1-2)

    Egy órán keresztül nagy mezőnyfölényben játszott a DVSC-Epona, ám legnagyobb helyzeteit is kihagyta. A Vasas a mérkőzés utolsó harmadában okosan, türelmesen játszva, s ami a legfontosabb, kevés helyzetét nagyszerűen kihasználva megérdemelten jutott a három ponthoz.

    MTI