magyarfutball.hu

Haladás VFC - Debreceni VSC-Epona 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.20, 20:11
    1997. augusztus 3., vasárnap (tud) - Labdarúgó NB I., 3. forduló:

    Haladás VFC - DVSC-Epona 0-1 (0-0)
    Szombathely, 7000 néző, V: Tóth V.
    gólszerző: Sira (81.)
    sárga lap: Baumgartner A. (14.), Fehér Cs. (35.), illetve Djurisic (24.)
    cserék: Horváth helyett Gabala (26.), Fehér helyett Király E. (67.), Plókai M. helyett Bonchis (83.), Szabó helyett Vadicska (a szünetben), Pető helyett Sándor Cs. (65.), Djurisic helyett Ilea (70.)
    jók: Tóth M., Koller, illetve Téglási, Gojan, Arany

    Haladás VFC:
    Németh - Horváth A., Tóth M., Varga K. - Baumgartner A., Kovács, Koller, Vidóczi, Balogh - Fehér Cs., Plókai M.

    DVSC-Epona:
    Téglási - Pető, Gojan, Szatmári - Dombi, Böőr, Arany, Szabó J., Madar T. - Sira, Djurisic

    Az első percekben a vendégcsapat lépett fel támadóbban, ez meglepte a hazaiakat, mert nem nagyon tudtak a labda közelébe kerülni. A debreceniek a széleken próbáltak támadásokat vezetni, majd úgy kapu elé ívelni a labdát. Ez többnyire sikerült nekik, de a beadott labdákat Németh kapus biztos kézzel hárította.

    Az első nagy gólszerzési lehetőség mégis a Haladás csatárai előtt adódott, amikor a 10. percben Plókai M. a bal szélről laposan visszagurított a mellette felfutó Vidóczi elé, aki 16 méterről kapura lőtt, de a labda a bal kapufa tövéről a mezőnybe pattant vissza. Ezután folyamatosan feljött a hazai csapat, egyre többet birtokolta a labdát, feltűnő volt, hogy a folyamatos játék akadályozása érdekében a debreceniek egyre többet szabálytalankodtak. A félidő második részében elég sok hibával tarkított küzdelem folyt a gyepen.

    Szünet után mindkét csapat kemény támadójátékot alkalmazott, így sokkal változatosabb, küzdelmesebb lett a mérkőzés. Most már a debreceniek is sokkal többet törődtek a labdával, mint az ellenfél játékosaival. Mind a két kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de az utolsó percekben mindig hibáztak a csatárok. A nézőkben lassan az az érzés támadt, hogy amelyik csapat ebben az ádáz küzdelemben egy gólt "talál", az győztesen hagyja el a zöld gyepet. Ez a vendégcsapatnak sikerült, mert a 81. percben egy jobb oldali szögletrúgás után a beívelt labdát a védők nem tudták elrúgni, Sira szerezte meg és tíz méterről a bal alsó sarokba lőtt (0-1).

    Mindkét csapat végig nagy erőbedobással harcolt, de a győzelmet a jobban akaró vendégegyüttesnek sikerült megszereznie.

    MTI