magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Zalahús-Zalaegerszegi TE FC 4 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.04.29, 14:18
  1997. augusztus 2., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 3. forduló:

  Diósgyőri FC - Zalahús ZTE FC 4-0 (2-0)
  Diósgyőr, 12 000 néző, V: Márton S.

  gólszerzők: Kulcsár (24., 46.), Kákóczki (44.), Csóka (öngól, 64.)
  sárga lap: Földvári (70.), illetve Gaál (44.), Molnár A. (50.)
  csere: Kulcsár helyett Kotula (67.), Kiser helyett Buzás (71.), Ternován helyett Farkas A. (78.), illetve Kovács N. helyett Kocsárdi (46.), Szabó I. Zs. helyett Varga (55.)
  jók: Ternován, Kulcsár, Kákóczki, Farkas J., illetve Gaál

  Kezdőcsapatok:

  Diósgyőri FC:
  Rácz - Földvári, Téger, Farkas J., Kovács - Ternován, Kiser, Buliga, Kákóczki - Jakab, Kulcsár

  Zalahús ZTE FC:
  Vlaszák - Csóka, Szabó I. Zs., Molnár B., Gaál - Sebők J., Kovács N., Molnár A., Németh - Szabó II. Zs., Casoltan

  A diósgyőriek nagy iramban kezdtek, a 2. percben Jakab óriási helyzetből leadott lövését Vlaszák bravúrral tolta szögletre. Nem sokkal később ismét Jakab hibázott, a másik oldalon pedig az egyedül kiugró Csóka elől Rácz remek ütemű kifutással tisztázott.

  A 24. percben vezetésre tett szert a Diósgyőr. Jakab 15 m-ről leadott lövését Vlaszák csak kiütni tudta. A labda Kulcsár elé került, és a csatár 10 m-ről ballal a jobb felső sarokba bombázott (1-0). A félidő hajrájában növelte előnyét a piros-fehér együttes. A 44. percben kavarodás támadt a zalaiak kapuja előtt. Kákóczki elé került a labda, aki 7 m-ről a felső lécre lőtt, onnan a bőrgolyó a gólvonal mögé pattant, és Márton játékvezető habozás nélkül középre mutatott (2-0).

  A 46. percben háromgólosra nőtt a hazaiak előnye. Ternován robogott el a bal oldalon, középre lőtt labdájára Kulcsár érkezett, aki 8 m-ről a léc alá lőtt (3-0). A vendégek teljesen szétesett csapat benyomását keltették, de még nem volt vége A 64. percben Kulcsár 18 m-ről célozta meg Vlaszák kapuját, Csóka beleért a labdába, amely megtévesztette a zalai portást, aki jobbra mozdult, a labda viszont a bal alsó sarokban kötött ki (4-0).

  Küzdelmes, nagy iramú és kifejezetten jó színvonalú mérkőzésen ismét nagy különbségű győzelmet aratott az NB I. újonca. A hazaiak vezetésük birtokában megnyugodtak, higgadtan, ötletesen és ügyesen futballoztak, teljesen szétzilálták ellenfelület és rászolgáltak a győzelemre.

  MTI