magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Haladás VFC 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.14, 18:49
  Az MTI Goiannak is ad lapot.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.14, 18:48
  1997. május 3., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 28. forduló:

  DVSC-Epona - Haladás VFC 3-1 (3-0)

  Debrecen, 5000 néző, V: Kurmai
  gólszerzők: Sándor T. (16., 40.), Szatmári (42.), illetve Szekér (54.)
  sárga lap: Gojan (46.), Dombi (85.), illetve Varga (17.), Koller (25.), Fehér (49.), Tóth M. (62.)
  piros lap: Pető (31.), illetve Varga (31.)
  cserék: Djurisic helyett Szatmári (32.), Böőr helyett Sira (81.), Ilea helyett Stupar (86.), Tóth P. helyett Varsányi (23.), Király E. helyett Zugor (37.), Varsányi helyett Balassa (45.)
  jók: Bernáth, Sándor T., Böőr, illetve Baumgartner A.

  DVSC-Epona:
  Kövesfalvi - Gojan, Bernáth, Vadicska, Pető - Dombi, Sándor T., Böőr, Madar T. - Djurisics, Ilea

  Haladás VFC:
  Király G. - Tóth - Varga, Szekér, Koller - Bonchis, Kovács, Baumgartner A., Tóth P. - Fehér, Király E.

  A 6. percben Baumgartner baloldali beadását Kövesfalvi centikkel Fehér előtt hárította. Öt perccel később jobboldali hazai szöglet után Dombihoz került a labda, ő 25 méterről nem sokkal lőtt mellé. A 16. percben Vadicska szerzett labdát a jobb oldalon, beadását Sándor T. két védő között felugorva fejelte a kapuba (1-0). A 20. percben Bernáth cselezgetett a vendégek tizenhatosának bal oldalán, középre gurítását Ilea lőtte kapura, a labda a védőkről Djurisicsra, onnan az alapvonalon túlra pattant. A 31. percben Varga tartott rá csúnyán Pető lábára, aki nagyot kiáltva elesett, majd felugrott és meglökte a szombathelyi játékost. Kurmai mindkét futballistát kiállította. A 40. percben Ileával szemben szabálytalankodtak 25 méterre a kaputól. A szabadrúgást Sándor T. védhetetlenül lőtte a léc alá (2-0). Két perccel később Zubor hibájából Ilea vezethette Király kapujára a labdát. A tizenhatoson belül megvárta, amíg társai felérnek, majd Szatmárihoz passzolt, aki éles szögből bombázott a rövid felső sarokba (3-0).

  Az 52. percben Dombi adott be a jobb oldalról, a labda Ilea felé szállt, de Zugor a tizenhatoson belül kézzel beleütött, így odalett a helyzet. Kurmai viszont nem látott okot tizenegyesre. Az 54. percben Bonchis beadását Balassa fejelte a földre, Szekér pedig néhány lépésről a jobb sarokba lőtt (3-1). A 72. percben Dombi 20 méterről szánta lövésre magát, Király kapus üggyel-bajjal mentett szögletre a jobb sarok előtt. A 80. percben Bonchis beadását Szekér csúsztatta tovább, Fehér hét méterről csukafejessel célozta meg a jobb alsó sarkot, Kövesfalvi bravúrral a kapufára ütötte a labdát. A kipattanóból Balassa az oldalhálóba lőtt.

  Már-már a korábbi évekre emlékeztető módon futballozott a DVSC, amely elsősorban első félidei teljesítményével két perc alatt döntötte el a mérkőzést. Szünet után alábbhagyott a lendület, a tíz főre fogyatkozott csapatok - elsősorban a Haladás játékosai - sokkal inkább az agresszív, olykor durva játékkal, mintsem a labdával foglalkoztak. A vendégek erejéből mindössze a szépítésre, a hazaiakéból pedig a meddő mezőnyfölényre futotta.

  MTI