magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - Debreceni VSC-Epona 1 : 5 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.25, 10:27
    Az MTI nem jelzi Ilea lapját.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.25, 10:25
    1996. augusztus 24. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 3. forduló:

    Zalaegerszegi TE FC - DVSC-Epona 1-5 (0-2)

    Zalaegerszeg, 4000 néző, V: Kiss G.
    gólszerzők: Fujsz (87.), illetve Sándor T. (5., 7., 58. - 11-esből), Ilea (55., 69.)
    sárga lap: Horváth J. (58.), illetve Stupar (42.), Madar Cs. (88.)
    csere: Kovács helyett Fujsz (37.), Kámán helyett Szőke (17.), Szabó I. helyett Molnár B. (58.), illetve Bagoly helyett Madar T. (30.), Madar Cs. helyett Kovács N. (89.)
    jók: a hazai csapatból senkit nem lehetett kiemelni, illetve Ilea, Sándor Cs., Sándor T., Szatmári

    Zalaegerszegi TE FC:
    Tóth - Csóka, Szabó I., Kovács (Fujsz, 37.) - Sebők, Balogh, Szabó II., Németh, Horváth J. - Kámán (Szőke, 17.), Somfalvi

    DVSC-Epona:
    Horváth D. - Stupán, Sándor Cs., Szatmári - Vadicska, Ilea, Bagoly (Madar T., 30.), Madar Cs., Böőr - Dombi, Sándor T.

    Nagyon rosszul kezdett a hazai csapat, a 3. percben Sándor Cs. 18 méteres lövését ütötte a léc fölé Tóth, aztán a 6. percben már a debreceniek másik Sándora, Tamás Szatmári bal oldali szögletét a nagyot hibázó Tóth mellett három lépésről a kapuba fejelte (0-1). A középkezdést követően a ZTE védői a 16-oson elvesztették a labdát, Sándor T. kitört, elhúzta a labdát kifutó Tóth mellett és öt méterről a kapuba gurított (0-2).

    A 14. percben Kámán előtt adódott az első hazai lehetőség, aki 13 méterről fölé ,,durrantott,,. Lassan ébredezett a hazai együttes, a 21. percben Horváth J. tiszta helyzetben nem tudta levenni a labdát, így elmaradt a gólszerzési lehetőség. A gyors két debreceni gólt követően ,,leült,, a mérkőzés, a hazaiak erőlködtek, a hajduságiak pedig visszavettek a tempóból. A félidő hajrájában tovább szorongatott a hazai csapat, a 32. percben Horváth J. beadását a csereként beállt Szőke 15 méterről lőtte rá, Horváth D. lábbal hárított, majd nem sokkal később Szabó II. lövését védte a vendégek kapusa. A 39. percben Sebők futott el a jobb oldalon, beadását Horváth J. tiszta helyzetben mellé fejelte.

    A félidő zárásaként Dombi lopta el a labdát Horváth J.-től, de 17 méterről a jobb sarok mellé lőtt.

    Fordulás után nagy lendülettel kezdett az egerszegi gárda. A 46. percben Fujsz gurított Csóka elé, aki 14 méterről mellé ,,durrantott,,. Ezzel a lehetőséggel a ZTE hosszú időre el is lőtte a puskaporát.

    Az 55. percben a hazai védők ismét tétováztak, Ilea lecsapott a labdára, és hét méterről a hosszú sarokba lőtt (0-3). Az 58. percben Dombi futotta le Horváth J.-t, majd a 16-oson belül elesett. A játékvezető 11-esnek látta az esetet, a megítélt büntetőt Sándor T. a jobb sarokba lőtte (0-4).

    A debreceniek a jelentős vezetésük tudatában sem vettek vissza az iramból, a ZTE pedig elképesztően gyengén játszott, így nem csoda, ha a 69. percben tovább nőtt a vendégek előnye. Egy védőkről ,,lecsorgó,, labdát Ilea 14 méterről elegánsan a hosszú sarokba csavart (0-5). A ZTE becsületgólját a 87. percben Fujsz szerezte, aki Somfalvi indításával kilépett, és 12 méterről a hosszú sarokba lőtt (1-5).

    A szétesően és enerváltan játszó ZTE ellen a hajduságiak ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek, a hazaiak ugyanis siralmas teljesítményt nyújtottak.

    MTI