magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Vác FC-Samsung 0 : 1 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.18, 14:56
    1993. október 16. szombat (tud)

    Debreceni VSC - Vác FC-Samsung 0:1 (0:0)

    Debrecen, 8000 néző, V: Piller
    gólszerző: Füle (77. p.)
    sárga lap: Gojan (18.), illetve Koszta (16.), Kriska (18.)
    piros lap: Medvid (38.)
    jók: Gojan, Nagy Cs., Horváth, Pető, illetve Puglits, Háhn, Kriska, Aranyos, Füle

    Debreceni VSC:
    Horváth - Balogh, Gojan, Sándor Cs., Pető - Dombi (Raducu, 80.), Nagy Cs., Sándor T., Madar - Gracsov (Tóth, 80.), Medvid

    Vác FC-Samsung:
    Koszta - Kasza, Puglits, Háhn, Molnár, Nyilas, Simon (Víg, 85.), Kriska, Aranyos - Füle, Romanek (Szedlacsek, 58.)

    Szoros védekezésre rendezkedett be mindkét csapat, az előre tolt támadók szoros őrizetet kaptak. Ezért inkább a mezőny közepén folyt a játék, csak ebből próbáltak gyors támadásokat indítani. Ez főként a váciaknak sikerült, elsősorban Romanek és Füle révén. A másik oldalon egy szögletrúgás után Gojan fejese a kapufa mellett vágódott az alapvonalon túlra. A 38. percben az egyre inkább erősödő váci nyomás közepette Fülét Medvid csak szabálytalanul tudta megállítani, ezért a játékvezető leküldte a pályáról.

    A második félidőben a 10 emberrel játszó hazaiak az első negyedórában felszívták magukat, Koszta Dombi labdáját nagy bravúrral szedte le Sándor Tamás fejéről. A 10 emberrel játszó hazai együttes sokkal bátrabban és élénkebben játszott, mint az első félidőben. A 77. percben eldőlt a mérkőzés sorsa. Baloldali szöglet után Füle emelkedett középen a legmagasabbra, és fejjel csúsztatta a labdát a hálóba (0:1).

    A rendkívül szervezetten és taktikusan játszó vendégcsapat megérdemelte a győzelmet. A 10 emberrel küzdő DVSC csak időnként tudott méltó ellenfele lenni a váciaknak, akik pontos és erőteljes játékukkal sok helyzetet teremtettek, amiből egyet szöglet után értékesítettek is.

    MTI