magyarfutball.hu

Veszprémi FC - Debreceni Vasutas SC 0 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.15, 10:05
    1991. március 9. szombat (tud)

    Veszprém FC - Debreceni VSC 0:1 (0:0)

    Veszprém, 4000 néző, V: Vágner
    gólszerző: Marginean (75. p. - 11-esből)
    sárga lap: Bognár (78. p.), illetve Vancsa (52.), Sándor (80.)
    jók: Csík, Szécsi, Csomai, illetve Mező, Plókai, Szűcs

    Veszprém FC:
    Végh - Gersics, Bognár, Csík, Szécsi - Csomai, Claude, Kelemen - Rugovics, Plotár, Horváth II. (Süle 61. p.)

    Debreceni VSC:
    Mező - Balogh, Nagy, Szűcs, Szilágyi - Plókai, Sándor, Csiszár - Ulveczki (Marginean 71. p.), Vancsa, Gracsov (Horváth M. 88. p.)

    Hosszú ideig eseménytelen játék folyt, a védekezésre berendezkedett debreceniekkel szemben meddő mezőnyfölényben voltak a veszprémiek. Az első eseményre a 21. percig kellett várni, amikor Plókai nagy szabadrúgását Végh vetődve szögletre öklözte. Később Kelemen unta meg a hazai csatárok tehetetlenségét, nagy bombáját Mező biztosan fogta. A 32. percben beívelt szögletnél a labda átszállt Mező fölött, Csík azonban közelről a kapu mellé fejelte.

    Fordulás után tovább folytatódott a gólképtelen csatársorú hazaiak meddő fölénye. Az 55. percben a felfutó Szécsi közelről lőtt a léc mellé. A másik oldalon Sándor lépett ki a védők közül, ő is a kapu mellé célzott. A 60. percben Ulveczki elől Végh messze a kapujából kifutva mentett. A jól fejelő Plotárt Szűcs mindenhova kísérte, jól semlegesítette. Az első igazán jó hazai akció a 70. percben futott, amikor Kelemen labdáját Csomai kapásból bombázta kapura, Mező azonban ismét a helyén volt. Megváltozott a játék képe, amikor Marginean csereként beállt a debreceniek csapatába. A gyors kontrákra építő vendégek a 75. percben nagyszerűen ugratták ki a román játékost, akivel szemben Végh kapus szabálytalankodott a 16-oson belül. A tizenegyest Marginean magabiztosan értékesítette (0:1).

    A vártnál lényegesen gyengébb színvonalú mérkőzést produkált a két csapat, a debreceniek jól szervezett védelmével szemben az enervált, széteső, gólképtelen veszprémiek hiába támadtak. A DVSC cseréje jó húzásnak bizonyult, végül is Marginean döntötte el a két pontot.

    MTI