magyarfutball.hu

Spanyolország - Magyarország 0 : 3 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
553. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Valencia, Estadio Luis Casanova
játékvezető : Lambert Daniel (Franciaország)
nézőszámok:
 1. El Mundo Deportivo: 20.000
 2. Népsport: 25.000
 3. seleccion-espanola.iespana.es: 30.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
   
 3. avatar: Zsorzsinju
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2009.02.08, 20:20
  A spanyolok meglehetősen "nagy mellénnyel" készülődtek a találkozóra. Igaz több okuk is volt erre. Még soha nem kaptak ki magyar csapattól. Legutóbb alig több mint fél éve Budapesten értek el döntetlent ellenünk. Ráadásul fokozta az önbizalmukat, hogy nem sokkal ezelőtt a Wemblyben 2-1-re legyőzték az angol csapatot.

  A pályára lépő hazaiakon érződött, hogy lebecsülték válogatottunkat. Pedig már ekkor is látszott, hogy nem leszünk könnyű ellenfél. Ennek adott nyomatékot félóra játék után Kiss László gólja. Ettől kicsit felébredtek a spanyolok és erősítettek.

  A felfokozott tempó a második félidőben is tartott. Válogatottunk azonban sikeresen állt ellen a rohamoknak. Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett! Az összecsapás utolsó perceiben nem az öltözőben járt a magyar játékosok gondolata, hanem képesek voltak még kétszer a vendéglátók kapujába találni.

  Óriási meglepetésre a túlzottan is magabiztos spanyolokat teljesen megérdemelten verte meg, még ilyen különbséggel is a magyar csapat. Mintha a válogatott erőnléti problémáit a téli, öt hónapos szünet alatt sikerült volna megoldani. Jó előjel volt ez a siker a közelgő VB selejtezők előtt!


  forrás:
  mafoci