magyarfutball.hu

Magyarország - Német Demokratikus Köztársaság 3 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Német Demokratikus Köztársaság 1967
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: wmisharin
    2023.06.05, 13:10
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: ingersheim
    2011.01.03, 19:58
    A kilencedik Magyarország-NDK nemzetek közötti válogatott mérkőzéssel kapcsolatban Hegyi Gyula,az MLSZ elnöke a következőket mondta:
    -A két ország válogatott labdarúgói,különösen az utóbbi években mindig színvonalas,kemény küzdelmet vívtak.Biztos vagyok abban,hogy ez a mérkőzés sem lesz kivétel,már csak azért sem,mert nagy a tét:ki kerül a legjobb nyolc közé az Európa-bajnoki küzdelemben.A magyar játékosok szorgalmasan és alaposan készültek.Remélem ez a mérkőzésen is meglátszik majd.Igazi magyaros vendégszeretettel fogadjuk a vendégeket,minden jót kívánunk nekik,de ez nem jelenti azt,hogy nem teszünk meg mindent a győzelem érdekében.Ezért nem is haragudhatnak meg.Jó,színvonalas sportot várok az elkövetkezendő kilencven perctől.


    Idézet a lentebb is látott műsorfüzetből
     
  4. avatar: Giovanni
     
  5. avatar: fgymat
    2009.05.23, 06:52
    Győzelem esetén már biztos a magyar válogatott továbbjutása. A tétnek megfelelően nagyon sokan voltak kíváncsiak a találkozóra. Az NDK csapata nem ígérkezett könnyű ellenfélnek. Köztudottan taktikusan játszó, fegyelmezett, rendkívül küzdőképes együttes. Az is igaz, hogy eddigi nyolc mérkőzésünkből még egyetlen egy alkalommal sem tudtak győzni.

    Az első percek az ellenfél feltérképezésével teltek. A németek erős védőfalat vontak kapujuk köré, amely áttörése nem ígérkezett könnyű feladatnak. De tíz perce sem tartott ez a tájékozódó időszak, amikor Farkas úgy érezte a töprengés helyett a tettek mezejére kell lépni. Akciója parádés góllal ért véget. Ez megnyugtatta a játékosainkat, megmutatta, hogy sebezhető a vendégek védelme.
    A szünet után kifejezetten látványos labdarúgást játszott a csapat. Mindjárt a játékrész kezdetén Farkas két perc alatt újabb két alkalommal talált a hálóba. Mesterhármasával és az egész találkozón mutatott kivételes játékával ismét igazolta nem mindennapi adottságait.

    Ezzel a szép győzelemmel a magyar csapat elsőként került az EB legjobb nyolc csapata közé!


    forrás:
    mafoci