magyarfutball.hu

Lengyelország - Magyarország 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: wmisharin
    2014.02.11, 11:19 (szerk.: 2014.05.03, 09:42)
    kép
     
  2. avatar: fgymat
    2009.05.23, 05:37
    A magyar válogatott immár huszonhét éve veretlen volt a lengyelek ellen, sőt az eddig lejátszott tizenhat találkozóból csak egyetlen egyet tudtak megnyerni.. A százezer hazai néző azt várta: megtörik ez a varázs.

    A magyar szövetségi kapitány már ezen a mérkőzésen is azt az összeállítást próbálgatta, amelyik majd a világbajnokságon bevethető. Most azonban Albert nem játszott a csapatban.

    A lengyelek többet támadtak, de szerencsére, csapatunk legjobbja Szentmihályi Antal bravúrok sorozatát mutatta be a kapuban. A védelmünk egyébként is jól teljesített, de a csatársorunk adós maradt az eredményes játékkal.

    A második félidő elején Bene huszonkét méterről szabadrúgásból talált a hazaiak hálójába. Mintha csak erre vártak volna a lengyelek is, szinte azonnal kiegyenlítettek. Ezután visszaállt, az első félidőben megszokott forgatókönyv. Többnyire a hazaiak támadtak, mi pedig védekeztünk, de gól nem esett.

    A lengyelek szerint 3:0-ra is győzhettek volna, ha nem olyan jó a "portásunk".

    Bár a magyar csapat játéka hagyott kívánni valót maga után, a döntetlenhez ez a teljesítmény is elég volt. A lengyel lapok jól foglalták össze a találkozót, amikor azt írták: "Ha a két kapust kicseréltük volna, 3-0-ra a lengyelek győznek.


    forrás:
    mafoci