magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi FC 4 : 5 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.05.22, 18:33 (szerk.: 2016.05.26, 12:44)
    A Ferencváros erősen felforgatott csapattal állt ki, az Ujpestben pedig a beteg Szusza helyett Nagymarosi játszott. A Ferencváros első félidei vezetése után a második félidőben is eredményesen küzdött és megérdemelten győzött.
    A Ferencváros támadásaival kezdődött a mérkőzés és Lukács már az első percben félpályáról lefutott és a kapuját elhagyó Sziklai mellett megszerezte a vezetést. 0:1. A 7. percben az ujpestiek támadásánál Pozsonyi a balszélen lefutott és beadását Nagymarosi kapásból a hálóba vágta. 1:1. A 16. percben Polgár a 16-oson belül fellökte Ádámot és a megítélt 11-est Nagymarosi értékesítette. 2:1. Erős küzdelem alakult ki. A 34. percben Zsengellér gyenge lövését fogta Csikós. A 37. percben Sárosi III. szabadrúgása a sorfal mellett vágódott a jobb felső sarokba. 2:2. A 41. percben Sárosi III. beadását Nagy II. kapásból értékesítette. 2:3. A 44. percben Gyetvai lövését fogta Sziklai.
    Szünet után a második percben Pozsonyi rontott kedvező helyzetben, majd a 8. percben Sárosi III. 18 méteres szabadrúgása a sorfal mellett újból megtalálta az utat a hálóba. 2:4. Ezután Csikós Ádámba rúgta a labdát, ahonnan az a hálóba jutott. 3:4. A 13. percben Biró kapu előtt fejjel adta hátra a labdát, melyet Sziklai nehezen fogott. A 17. percben a játékvezető Polgárt egyik megjegyzése miatt kiállította. A 34. percben Lukács labdája a kifutó Sziklai mellett Vincéhez jutott, aki azt hátra akarta adni, nem vette észre azonban Sárosi dr.-t, akinek lövésével szemben a kapus tehetetlennek bizonyult. 3:5. A 38. percben Ádám lövése az oldalhálót érte. A 42. percben Lukácsot Biró szerelte. A 45. percben Várnai rúgott gólt. 4:5.