magyarfutball.hu

Magyarország - Svájc 2 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2008.12.31, 16:12 (szerk.: 2010.04.07, 10:49)
  A 4. Európa-kupa sorozat hetedik mérkőzése.
  Hatalmas havas, jeges vihar miatt a pálya alig volt alkalmas a játékra. Felajánlottuk a svájciaknak, hogy játszunk barátságos mérkőzést, de ragaszkodtak az EK-hoz. Talán arra gondoltak, hogy a jeges talaj inkább a szerényebb képességű vendégeknek kedvez. A belső háromas két tagja, Cseh II. és Zsengellér hiányzott.

  Alig kezdődött meg a találkozó Sárosi máris bemutatkozott. De azután nem ment minden olyan símán, mert a svájciak váratlanul kemény és egyenrangú ellenfelei voltak válogatottunknak.
  A második félidő második fele hozta csak meg az újabb gólt, igaz némi szerencsével. Toldi nem igazán veszélyes lapos lövése megcsúszott a svájci kapus kezén és mire utánna vetődött már a kapufáról a kapuba pattant.

  Izgalmas, színvonalas találkozót játszott a két csapat. Nehéz, értékes győzelemmel gyarapodott a válogatott eredmény listája. Talán csak Lázár érezte igazán jól magát a találkozón, hiszen nagyon élt ezen a talajon, azt csinált a labdával amit akart. Meg is kapta a "havasok királya" megtisztelő címet.


  forrás:
  mafoci