magyarfutball.hu

Vasas SC - Ferencvárosi FC 0 : 2 12:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ttszoty
    2024.01.09, 09:02
    Vasas - Ferencváros 0:2 (0:2)

    Dátum: 1926.11.07., 12.00 (NS)

    Határbírák: Hirschler Jenő, Glück Béla.

    Gólszerzők: Pataki 9., Bukovi 23.

    Kohut a 37. percben büntetőt rontott.
     
  2. avatar: seamandarin
    2022.08.11, 23:29
    A 9. percben Dán gyönyörűen fejeli a Bukovitól kapott labdát a tisztán, álló Patakihoz, aki rendkívüli nyugalommal bal külsővel élesen a háló ellenkező sarkába vágja védhetetlenül a labdát. (1:0).
    A 23. percben Kohut lefut, éles, lapos beadását Bukovi rosszul rúgja, úgyhogy a labda Királyra pattan, akitől ismét viszajön Bukovi elé s ugyanő most már magas fejessel menthetetlenül a hálóba küldi.
    A 37. percben Rázsó lefutja Rottlert, ez hátulról nyomni igyekszik őt, miközben elcsúszik és estében elkapja Rázsó lábát, aki szintén a földre kerül, de még volna annyi ideje, hogy a labdát a középen tisztán álló Dánhoz tolja, mikor megszólal a bíró sípja és tizenegyest diktál. A tizenegyest Kohut laposan lövi, a labda a kapufáról visszapattan Obitz elé, akinek lövése túlságosan magas.
    A II. félidőben a Vasas úgy indul mintha csak most kezdődnék a mérkőzés: tűzzel, lelkesedéssel dobja magát a küzdelembe minden játékosa s lassan kint fölénybe kerül.
    A 29. percben Jeckl lefutását Hungler faulttal akasztja meg a tizenhatoson belül, a bíró nem ad tizenegyest, hanem kornert ítél.

    Sporthirlap, 1926. november 8.