magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - KRC Genk 1 : 1 18:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - KRC Genk 2023
  2. Ferencvárosi TC - KRC Genk 2023
  3. Ferencvárosi TC - KRC Genk 2023
  4. Ferencvárosi TC - KRC Genk 2023
  5. Ferencvárosi TC - KRC Genk 2023
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Konferencia Liga csoportkör 4. forduló
játékvezető : Kulbakov Aleksei (Fehéroroszország)
nézőszámok:
  1. krcgenk.be: -
  2. fradi.hu: 20.127
  3. nso.hu: 20.127
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.15, 15:36 (szerk.: 2023.12.13, 15:48)
    amíg ilyen arányban hozzuk ki magunkból amit lehet, addig nem érdekel az eredmény. szerintem erőn felül teljesítünk, pont mint tavaly, remélem ez elég lesz a papírforma felborításához.
    ez még nem Dejan csapata, ahhoz időt hagyni neki, de látszik, hogy sok az gyenge pont a csapatban, amit az ellenfelek ki is használnak.

    Nagyon jó mérkőzést játszottunk! Gratula a csapatnak és a stábnak! Azt a Munoz gyereket pirossal ki kellett volna állítani, amiért odalépett Mmaee bokájára! Ez olyan volt mint a Debrecen ellen Babunski ámokfutása!

    Azért azt nem rossz leírni, hogy egy belga élcsapat szintjén vagyunk. A két mérkőzés alapján kb. ugyanolyan a két csapat, de mégis ők kb. 3-szor annyit érnek a piacon. De az már üzlet, meg egyéb.....

    Eddig kb legélvezetőbb EKL-meccsünk volt. Szerintem jól teljesítünk most nemzetköziben.
    Mmaee sérülése szarul jött ki. Ha attól a helyzettől eltekintünk nekem bejött az egész nem tudok ideges lenni valamiért.

    Gratulálok a csapatnak! A szerencse ma nem állt mellénk. Sajnos a Genknek elég volt a 3 perces emberelőny. Samyt csúnyán elintézte az a belga f@sz. Márki két és a végén Makreckis hatalmas bombája bemehetett volna. Azért ez foci volt ellentétben a kecskeméti libalegelőn a búnkó antifocit játszó favágókkal. Hajrá Fradi!

    Hangulat parades volt. A cserenel nem tudom ki hibazott, de az azert idegesit. Kibaszottul. Csunya volt igy visszanezve a fault Samy ellen, akar piri is lehetett volna.

    De ilyenkor Samy szoljon, hogy nem fog menni, addig meg osszeszoritott foggal csinalja, Aaneba meg gyorsan oltozzon. Srac az elso 5 percben meg aludt… Stab meg kezdjen el durvan melegiteni a belso vedokkel, amikor Samy-t lefaultoljak, es latszik, h para van. Faszom, amikor ilyen szinten jol jatszunk egy ilyen eles meccsen, akkor ez a balfaszkodas nem fer bele.

    De amugy jol nyomtuk, bar a vege csapkodo volt. Makre es Cisse sztem extra volt, orulok, hogy Civic is korrektul lehozta az elso 10 perc utan, az meg beszaras, hogy Marki meg a 94. percben is sprintel es becsuszik, azutan, hogy a Gyaka ellen es a kecskemeti dagonyaban is vegig ott volt a palyan.

    Nem tragédia az eredmény, de elégedett sem tudok lenni. Pesic nem mozog annyira ügyesen be az üres területre, mint Varga Barnabás, ez most is kijött. Ettől függetlenül a rutinja érződik adott helyzetekben, ebből lett a gól is.

    Kar a bekapott golert
    Aki latta…
    Sztanko ordibalt mindenkivel dobalt es rugdosott mindent
    Amiben igaza volt
    A vedo tollaszkodott a stab meg olyan gyorsan lehozta a palyarol a vedot hogy a biro nem is engedett cserelni
    Kar erte
    De azert szep volt fiuk, hajra Fradi

    Tény, hogy nincs nagy különbség a két csapat között, de szerintem ma is egyértelműen közelebb álltunk a győzelemhez. A góljukat is egy elcseszett, szerencsétlen helyzetnek köszönhették, egyáltalán nem volt benne akkor a játék képében. Ez egyrészt dühitő, mert elszalasztott lehetőségként élem meg a dolgot, másrészt okot ad a bizakodásra is, mert az eddigiek alapján egyáltalán nem mutatnak arra a dolgok, hogy ez a Genk az utolsó két meccsen eredményesebb tudna lenni, mint mi ugyanazok ellen az ellenfelek ellen (és nem, ezzel nem állitom azt, hogy nem lesz már a szerbiai meccs is rohadt nehéz).

    Jók voltunk, nyerhettünk volna, de azt biztosan mondhatjuk, hogy a belgák semmivel sem jobbak, mint mi. Páncél Józsit ma levettük a pályáról, nem tetszett neki ahogy kifütyültük, a cseréje után csapkodott meg dobálózott a padon, ha továbbra sem érti, miért nem szeretjük, elmagyarázom neki szívesen

    Remélem Sammy sérülése nem súlyos. Kicsit elbaltáztuk ott azt a cserét, pedig húzta az időt rendesen. Megint jól játszottunk és megint nem tudtuk hozni a remélt eredményt. Néha nagyon nincs velünk a szerencse. Ez van, kicsit szomorúan ér véget ez az este, de a srácokat nem lehet egy szóval sem bántani. Köszi srácok!

    valahol jó kimondani hogy két egyenlő fel találkozott a pályán. Talán Genk kicsit nagyobb sebességben tudott építkezni, de nagyon is pariban voltunk velük két meccs alapján. Ezt nagyon jó kimondani mert mondjuk pár éve akár Rebrov korszakában azért igen kontra csapat voltunk s hasonló meccseken vágta a háló a hátunkat. Nos itt azért jobb minőségedet képezünk, Abu Fáni, és a sokak által még anno lesajnált Makrencis, Marquinhos nagyon komoly minőség a mi szintünkön. Nagyon kar hogy az élete -formáját futó Varga Barna nem játszott mert talán itt ő lehetett volna a különbség a két csapat között. Pesic nem rossz de látszik hogy összjátékban gyengébb mint Barnabás. Masik Sigi aki nagyon stabil volt középpályán. Sajnos Mmae sérülésé és az emberhatrany miatti rövidzárlat elég volt arra hogy kiegyenlítsem a vendég csapat. 6 pontunk van az EKL egyik legerősebb csoportjában. Cukaricki ellen sem lesz egyszeru idegenben, Fiorentina ellen meg isment nem mi
    leszunk az eselyesek. Ha sikerülne 4 pontot hozni akkor odaerhetunk, de kisebb szerencsével 3 ponttal is meglehet a továbbjutás.

    Tegnap is így gondoltam, és mára sem változott, hogy jók voltunk. Ami viszont elgondolkodtat, hogy Sigin mennyire látszott, hogy ez nem az ő tempója. Nagyon bírom, állandóan mosolyog, tüzeli a többieket, jó mentalitású, értelmes gyerek. De hogy minden kapott labdát átvesz, felnéz, elgondolkodik, kinek adja tovább, közben ketten már a nyakán vannak. Egy ideig ezt tudja a lelkesedésével kompenzálni, de nem volt véletlen a cseréje, ahogy fáradt, ez egyre markánsabban kijött, többször is hibázott. Megpróbálnám Zakit a helyén, az igazi persze az lenne, ha Besic felépülne.

    Jók voltunk, talán jobbak is, mint a belgák. Ez nagy öröm, és nagy büszkeség. Mondjuk, a szurkolóik időnként odatették magukat, jó lett volna teljesen elnyomni őket, de ahhoz kellett volna az oldallelátó is. Én most a C3-ban voltam, és körülöttem elég kevesen kapcsolódtak be a szurkolásba, sajnos. Mindenesetre nagyon jó csapatunk van, abszolút nemzetközi szint. Pesic góljának örülök, pontot, koefficienst, pénzt, dicsőséget hozott. Varga Barni viszont hiányzik nekem. Akárhofy is: csodálatos Ferencváros! Köszönöm, Istenem!

    Sajnos nálunk senki nem tudott extrát nyújtani, ami a győzelemhez kellett volna. A bekapott gól nagyon levente gól volt. A csere késik, Samy helyére senki nem húzódik vissza, Dibusz előre üti a labdát és nem szögletre. De sebaj, tanulni kell belőle, és van még két meccs!!

    Inkább az volt a baj h a kozeppalyaról léptek vissza a védelembe és így kozeppalyan nem volt létszám felvenni a lövő játékost. Az emberelőnyt nagyon profin használták ki. Abban a 3 percben nyomták a legjobban az egész meccsen. Ebből is lehet tanulni.

    engem meglepett, hogy a ge(n)kiek miért ilyen mélyen védekeznek, nem jöttek ránk, nagyon türelmesek voltak. nem lazáskodtak, de egy belga élcsapathoz képestnem sok.

    Várták az egy-két ziccerüket? úgy voltak, az x jó?

    A belga mester különben a meccs hülyéje: az első féliőben Joe lubickolt Eldar mellett, erre a második félidőre átvitte a másik oldalra, és Cebrail mellett már momentuma sem volt.

    Ez a két meccs olyan volt, mintha a tükörképünkel játszottunk volna, tényleg teljesen egyenlő erők küzdelme. Mi kint játszottunk úgy, ahogy ők nálunk. Kis szerencsével behúzhattuk volna, igen, a bírói tévedés is volt, meg szarul is cseréltünk, amikor Samy sántikált le, már ott kellett volna toporognia a beöltözött cserének és nem akkor kellett volna Aanebáért fullajtárt küldeni.
    De összességében tényleg jogos az x mind a két meccsen.
    Marquinnosnak nálam a meccs embere.
    A számolgatás nem tudom hogy van mosantól, gólarány számít, vagy egymás elleni és ha az, akkor számít -e az idegenben lőtt gól?

    Samy esete
    1. bírói hiba - csak sárgát adott és nem pirosat
    2. bírói hiba - VAR jelzés sem volt a bíró felé, hogy piros, vagy sem
    3. bírói hiba - ha már nincs kiállítás, de látva a sérülést, akkor megvárom, hogy jöjjön a csere, nem engedem tovább a meccset

    Na persze mi is lehettünk volna dörzsöltek és valaki leülteti a gyepre Samyt és kérnek egy hordágyat neki, addig fel tudott volna öltözni a cserénk.

    1. Samy előbb jelezze, hogy cserét kér, s utána üljön le a fűbe.
    2. ha már csere, addig fekszem a földön, amíg a cserejátékos le nem vetkőzik.
    3. ha csapatkapitány vagyok, nem engedem felállni, amig nem topog a vonalnál a csere.
    stb.
    stb.
    +1 már a durva belépő után elküldök valakit melegíteni.

    A 48:43 tiszta játékidejű találkozón 4-4-1-1-ben játszottunk, 50.1%-ban volt nálunk a labda, 84.3%-kal passzoltunk (passztempó 16.4, hosszú passzok 9.6%, PPDA 9.2). A párharcokat 102-93 arányban hoztuk, a támadópárharcaink 51%-át (71/36), a védekezőpárharcok 53%-át nyertük, a fejpárbajokat 17-18 arányban a genkiek vitték, a szabadlabdás párharcok aránya 14-9 ide. 36 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Civic 5, Sigér, Traoré, Marquinhos 4-4 – Genk 30). A Genk 13 labdavesztéséből jutottunk lövésig, míg ők 7-szer kerültek így helyzetbe.

    23+2 támadásból 17 lövésig jutottunk, 7 talált kaput (Genk 28 / 13 / 4), az xG-arány 1.59 – 2.33 volt oda, az xcG-arány pedig 1.41 – 1.33 volt ide. 18 cselünkből 12 volt sikeres, 7 beadásból 2.

    Meccs előtt viszont volt matek a szeku és belgák között...

    Szép létszámmal voltak, és nem az volt, hogy 10 emberenként egy drapi, hanem míg meg nem jött a 30 fős brigád legalulra, és hoztak magukkal egy zászlót, addig kb. csak egy volt feljebb. Tehát nálunk sok csoport, kevés utazó, ott kevés csoport, sok utazó. Nem mindegy az arány.

    Egyébként rengeteget számít(ott) a kapusteljesítmény, a belga kapunak 3-4 óriási bravúrja volt, Dibusznak 1. A belga gyerek (ha belga) ki tud jönni, Dibusz nem. Dibusz lábbal gyenge, a belga közepes.

    A 11-es szituról nem esik szó, furcsállom. A hülye riporter azt mondja Traoré a labdában esett el, utána lassítják, látszik, hogy a másik (támaszkodó) lábát viszi ki alóla a védő, de ez a kretén akkor se látja. Úgy néz meg egy lassítást, mintha a játékosnak csak egy lába lenne. Mondjuk, ha lerántják azt se veszi észre, mert csak a labdán lévő lábát nézi. Bár nem tudom mit várok, amikor a bíró se, VAR se látta. Amúgy a bíróval én kurvára nem voltam kibékülve Samy esete miatt sem, de a mezőnyben is fura volt. Fújt sokat ellentétesen, vagy mi esésünknél néma maradt, a belgákénál nem.

    Makreckis 7.64
    Marquinhos 7.62
    Abu Fani 7.57
    S. Mmaee 7.38
    Cissé 7.00
    Ben Romadan 6.79
    Dibusz 6.67
    Pesic 6.53
    Sigér 6.53
    Aaneba 6.47
    Traoré 6.31
    Zachariassen 6.30
    Civic 6.21

    https://ulloi129.hu/2023/11/09/elo-a-genk-elleni-ekl-meccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2023/11/10/igy-teljesitettunk-a-genk-ellen-2/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2023/11/17/makreckis-marquinhos-abu-fani-es-makreckis-marquinhos-cisse/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.08, 16:05
    A tegnap „kinyitott” szektorokban elérhető helyek mind elkeltek ma hajnalra. A GraboPress adatai alapján 530-cal leszünk így többen holnap.

    https://ulloi129.hu/2023/11/08/elfogytak-a-jegyek-holnapra/