magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 0 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 2021
  2. Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 2021
  3. Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 2021
  4. Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 2021
  5. Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 2021
  6. Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 2021
  7. Budapest Honvéd FC - Villarreal CF B 2021
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
Bozsik Aréna stadionavató mérkőzés
játékvezető : Solymosi Péter
nézőszámok:
  1. nso.hu: 8.400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.25, 15:22 (szerk.: 2021.07.25, 15:53)
    Csodaszép a Bozsik Aréna!
    Mutatós az új Honvéd mez!
    Fantasztikusan nyomta a tábor!
    A meccs.......

    Sajnos ez a realitás.
    Egy "nem rossz keretű" magyar csapat egy spanyol "c" szintjén áll.
    Nézd meg a becsült keretértékeket.
    Honvéd 7.95 M Euró, Villareal B 7.25 M
    Szomorú, de ez van. Technikailag jól képzettek, spanyolosan jól passzolnak, csak még rutintalanok, de gyorsak.

    illett volna nyerni, még ha egy felkészülési meccs, akkor is. Kíváncsi vagyok Ferkó mit hoz ki ebből a keretből szombatig. Meg utána. Gazdag távozásával egyértelműen gyengültünk.

    Ez gyenge produkció volt a Honvedtól egy 18-22 éves csapatot verni!
    Ez a C ligás Villareal B azért nb1-és szinten van.
    A Honvéd nagyon lassú, és rengeteg kapitális hibával játszottak,
    Nem lehet tudni a Hinved mire képes, de ez gyenge produkció volt

    sajnos edzőileg nemigen látok semmi elképzelést a játékban. Begyakorolt figurákat, kényszerítőzést. Amikor ott egyy olyan magas emberr elol, rá lehet ívelni a labdát, merrt általában azokat jól megoldotta. A széljátéka viszont katasztrófa, nem értem egy olyan magas játékost mint Balogh miért kell szélre kitenni.. Sehol nem láttam még ezt. Zsótér hátul katasztrófa nem az a posztja. Horváthot én alkalmatlannak tartom ere.

    Na jó elemezgessünk egy kicsit mégis!
    Statikus ötlettelen (Nonot leszámítva bár a meccs legnagyobb helyzetét mégiscsak Ő hagyta ki) meglepetés nélküli kínszenvedés volt ez Tőlünk ami nem sok jót vetít elő a mennyeire nézve!
    Ok kb egyenértékü volt a két csapat de a baj az hogy nem nagyon voltunk veszélyesek kapura!
    A védekezés még úgy ahogy rendben volt de előre baromi vérszegény lesz ez!

    Ott voltam, szép a stadion, igazi aréna hangulata van. Az északi kanyar immár a kapu mögött az acél tető alatt nagyon jól szól, ennyi a pozitívum.
    A spanyol harmadosztályú ellenfél inkább a Villareal C, és nem a B volt, de ellenük sem sikerült helyzetbe kerülni. Egy stadionavató max. 40 százalékos helykihasználással dilettáns szervezéséről árulkodik, ráadásul a hangosítás is rettenetes volt, semmit nem lehetett érteni. (Mint egy falunapon, valahol Borsodban) Tudomásul kéne már mindenkinek vennie, hogy Covid ide vagy oda, az európai sztárcsapatok itthon a Fradi kivételével senkit nem hajlandóak komolyan venni, felesleges is őket meghívni! Ráadásul látszik, hogy a Honvédnak egy spanyol harmadosztályú csapat is kemény dió!

    Ja, most látom, hogy az NSO 8400 nézőt ír, de nagyon erős jóindulattal is max. 4000-en voltak, fényképekkel alá tudom támasztani.
    Tudom persze, hogy sokan a Villareal miatt vettek jegyet, és mivel nem Jöttek, nem mentek ki, de azért ez így még is valótlanság!

    A világítás ennyire szr vagy csak valami üzemzavar volt?

    Ez az egész nagyon illik a picipesthez: Sztárcsapatnak kikiáltott botcsinàlta el győztesek helyett harmadosztályú falábúak, azokkal is egy 0-0, 1500 szurkoló mellett.

    Nagyon rövid ideig néztem a meccset, és ennyi idő alatt nekem az jött le, hogy megint vért fog a kispest izzadni a bennmaradásért. A stadion nagyon király lett. A nézőszám pedig a kavarás miatt lett ilyen alacsony. Sokan úgy voltak vele, hogy egy ekkora kavarás után, nem igazán kíváncsiak egy spanyol 3. ligás elleni bari meccsre, mert ugye a körítés, a búcsú azért kevés embert érdekel. Az pedig, hogy az ismert tények ellenére legalább a zs csapatot ide tudták hozni ügyes volt, mert legalább nem ment az egész avató a kukába.
    továbbá nincs itt semmi dilettantizmus, 2 spanyol koronás lett és a szabályok szerint korlátozott karanténba kell vonulnia az egész keretnek, kontaktnak.

    Korábban azt gondoltam hogy a világítási probléma (is) megesik. Semmi gáz. Viszont utólag belegondolva az előzményeket ismerve ez valóban nagy égés. Tévén keresztül is nagyon zavaró volt a reklámok túlzott fényereje.
    Annyi gond, töketlenség, és balszerencse súlytott minket az új Szentély kapcsán idáig, hogy innentől már csak jó dolgoknak kell történnie!

    Egyébként a hangulat és a szurkolás órási volt! Koromból adódóan nekem különleges élmény volt találkozni és beszélgetni a Legendáinkkal a sátorban és utána a lelátón is.

    Igen, megdöbbentő és iszonyú kínos volt, hogy nem működik a viágítás. Érthetetlen.

    Olyan rémlik, hogy a komplett világítás beszart valahol, abban van logika, de ebben, hogy három oldal működik, egy meg nem, semmi logikát nem találok. szerencsére a háromnegyednyi reflektor adott azért elég fényt, de maga a jelenség baromi kínos.

    A VIP annyi áramot használt azon az oldalon, hogy a reflektorokra már nem jutott. Cserébe a pálya oldalán lévő reklámtáblákat úgy feltekerték csutkára az első félidőben, hogy totál megvakultam tőle. Szerencsére a második félidőre valaki rájött, hogy akkor is olvashatóak, ha nem 50000 nit fényerővel világítanak.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2840087
    http://csak.taccs.hu/2021/07/25/egyszeruen-nem-szabad-elmenni-szo-nelkul-a-vilagitas-mellett/
     
  2. avatar: fgymat
    2021.07.23, 20:31
    B-terv: a Villarreal B csapatával játszunk a Bozsik Aréna szombati avatómecsén
    Klubunk sajnálattal értesült arról, hogy a Villarreal CF első csapata lemondta a szombati találkozót miután több játékosuk koronavírustesztje is pozitív lett a Lyon elleni mérkőzést követően.

    A kialakult helyzet után a Budapest Honvéd FC vezetősége tárgyalt az Európa-Liga-győztes spanyol klub képviselőivel, és abban állapodtak meg, hogy a Villarreal B csapata játszik szombaton a Bozsik Aréna avatásán.

    Mivel az egész Honvéd-család hosszú ideje készül a történelmi eseményre, klubunk mindent megtett azért, hogy legyen mérkőzés és szurkolóinkkal együtt ünnepelhessük a Bozsik Aréna megnyitását.

    A Budapest Honvéd FC vezetősége arról is döntött, hogy mindenkinek visszatéríti a megvásárolt jegy árát, ennek módjáról később adunk tájékoztatást.

    Július 24-én, szombaton tehát a korábban meghirdetett programokkal várjuk szurkolóinkat a Bozsik Arénába!

    https://honvedfc.hu/hirek/lesz-honvedvillarreal-merkozes/2021-07-23
     
  3. avatar: fgymat
    2021.07.23, 17:52 (szerk.: 2021.07.23, 18:04)
    Honvéd: a Villarreal lemondta a stadionavatót

    Pozitív koronavírustesztek miatt az Európa-ligában címvédő spanyol Villarreal labdarúgócsapata lemondta az új Bozsik Aréna Budapest Honvéd elleni szombati avatómérkőzését – jelentette be a klub hivatalos honlapján.

    Az Európa-liga címvédője az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy nem utazik el Budapestre!

    A spanyol klub honlapja pénteken közölte: a gárdánál két játékos tesztje lett pozitív – őket elszigetelték –, de mivel társaikkal és a stábtagokkal fennáll a szoros kapcsolattartás, elővigyázatosságból úgy döntöttek, hogy lemondják a soron következő három felkészülési összecsapásukat – számolt be róla az MTI.

    A Villarreal a kispesti fellépést követően hétfőn a Dinamo Kijevvel, szerdán a Dárdai Pál edzette Herthával játszott volna az ausztriai edzőtáborban, amelyet ugyancsak lemondtak. A csapat így otthon készül tovább, és a vezetők abban bíznak, hogy jövő szombaton már a francia Olympique Marseille-nél vendégeskedhetnek.

    Az esetre a Budapest Honvéd még nem reagált, így arról sincs hír, hogy a Villarreal helyett kivel játszhatná Horváth Ferenc együttese a szombat este 20 órára tervezett stadionavatót.

    https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-villarreal-lemondta-a-stadionavatot-2839867
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.03, 17:53
    A spanyol Villarreal lesz a Honvéd vendége a Bozsik Aréna avatóján
    kép
    Eljött a várva várt pillanat, s bejelenthetjük az új Bozsik Aréna nyitómeccsét, amelyen rangos rivális ellen léphet pályára a Budapest Honvéd FC: a 2021. július 24-én sorra kerülő találkozón a spanyol Villarreal lesz csapatunk vendége!

    Ellenfelünk a most véget ért szezonban bejutott az Európa-liga döntőjébe, ahol legyőzte a Manchester Unitedet, megszerezve ezzel klubtörténelmük eddigi legjelentősebb trófeáját, míg a spanyol bajnokságban a hetedik helyen végzett, és a következő idényben is szerepelhet a nemzetközi porondon.

    A Bozsik Aréna nyitó mérkőzését az M4 Sport élőben közvetíti, a találkozó mellett pedig színes programokkal készülünk, hogy valóban élménnyé varázsoljuk a stadion nyitómeccsét!

    https://honvedfc.hu/hirek/az-europa-liga-gyoztes-budapesten/2021-06-02