magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Újpest FC 3 : 2 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.31, 10:42
    Mèg szerencse,hogy a Puskás egy nemzetkozi mèrkôzèst játszott idegenben,s a fele csapatuk hiányzik a vírus miatt,mert mèg a vègèn meg vertûk volna Ôket.Nagy lelkesen vàrtam ezt azt idènyt,bajnokságot.Sikerûlt 3 fordulò után a fiùknak ‘vissza zôkkenteniûk’a valòságba.Szomotù,hogy mivè lettûnk.Talán ki is jelenthetjûk,hogy màr nincs,s valòszinü,hogy sosem lesz Ùjpest.

    Simán meg kellett volna verni őket, felforgatott soha nem látott kezdővel álltak ki. Stieber gyerek is szégyen gyenge, egy jó megmozdulása nem volt mióta itt van.

    Ez a Rogan is elmehete a jó édesbús anyjába. Miért a Pajovics véd, mikor az előző két fordulóban a Banai a csapat egyik legjobbja volt? A Pajovics tegnap betlizett. Talán egy-két védése volt, amiben nem lehetett hibát találni, de azok sem bravúrok voltak. A többi életveszélyt jelentett a kapunkra.. Szinte egy veszélyes lövésre sem volt képes szinte megmozdulni sem. Még jó, hogy nem tízszer találták el a kaput.

    A Csongvai gyerek nem focista, vagy talán egy gyenge kettesre. Miért nem a középhátvédként az EL-ben is bemutatkozó és hetekkel ezelőtt idehozott Baosics játszott, ha a megszokott középső védő kiesett? A Csonvai nem volt képes jól ellátni a feladatot, de ez tőle nem szokatlan, a középpályán sem. Egy vizesnyolcas. Komolyan mondom, mikor még a Szusza játszott ilyenek labdaszedők nem lehettek volna az Újpest hazai meccsein. És ez igaz a Benéék idejére is, de talán még a kilencvenes évekre is.

    Egész jól mutatkozott be a múltkor az a Kastrati gyerek. Most miért hiányzott?

    A csatárnak idehozott Tallo gyerekről mégcsak hírek sincsenek, de elengedjük aki legalább némi zavart tudott okozni az ellenfél kapuja előtt, a Kosztát. (És akkor még a Feczéről nem is beszéltünk.)

    Szerintem nagyon el volt baszva a tegnapi összeállítás, de a taktika is. Nagyon nem szeretnék még egyszer ilyet látni! A felcsúti tarcsi szétfutott minket. Azzal nyertek, hogy nem ismertek elveszett labdát, küzdöttel olyan labdákért is, amire mi meg se mozdultunk. Sokszor volt, hogy a védőnk a félpályánál elhozhatta volna a labdát, de inkább hátrálni kezdett és lendületből az ellenfél elhozta azt, rávezette a védőre és már el is ment mellette. De, ha mi szerezzük meg csak azért mert egyszerűen közelebb vagyunk a labdához és az nekünk sanszosan megjátszható, esélye se lett volna ránk vezetni és veszélyt okozni.

    Gyorsan el kell ezt fellejteni! Mást úgy sem tehetünk.

    Mellesleg a falusiaknak megadott tizenegyes nem volt tizenegyes szerintem, de nem ezen, illetve nem csak ezen múlt. A két kiállítás jogos volt.

    Banai lesérült, a kispadon is cserekapusnak a Tomori ült, akárcsak Tallo, ő is sérült. Kasztrált gyerek viszont kispadozott, érthetetlenül! Belga gyökérnek megint sikerült az univerzum söpredékeit idehozni! Ez a beljos vagy ki szerintem itt látott először labdát, focipályát! Vincent egy tragédia, csak ma két gólt kaptunk róla, sokadik már! Nem lesz egyszerű év ez sem!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155