magyarfutball.hu

Fehérvár FC - FC Vaduz 1 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Steen Kai Erik (Norvégia)
nézőszámok:
  1. molfehervarfc.hu: 2.224
  2. nso.hu: 2.224

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.26, 12:13
    Marko Nikolics: Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! Azt sajnálom, hogy a második gólt nem sikerült megszereznünk, hiszen három-négy nagy lehetőségünk is volt, ugyanakkor az pozitívum, hogy ellenfelünknek is csak egy nagyobb helyzete volt a jobb oldalról. Az európai mérkőzéseken nagyon fontos az, hogy ne adjunk olcsó gólokat az ellenfélnek a hazai találkozókon. Nehéz mérkőzésre számítottunk és az is lett, a Vaduztól azt a sajátságos játékstílust láttuk, amely a meccs előtt is szóba került. A továbbjutási esélyeink javultak, de így is azt mondanám, hogy 51-49 százalék az arány mi a javunkra. Kétségtelen, hogy gólt, gólokat kell szereznünk Vaduzban, célunk pedig természetesen a továbbjutás a következő körbe.

    Mario Frick: Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, de az eredménnyel nem, különösen az első félidőben emelkedtünk a Fehérvár fölé. Van némi hiányérzetem, mert nem lőttünk gólt, de jól játszottunk. Most türelmesnek kell lennünk, hiszen van még egy visszavágó jövő csütörtökön. Azt a kilencven percet is végig kell küzdenünk, mindent ki kell adnunk magunkból. Erősnek tartom a csapatomat hazai pályán, feltétlenül megpróbálunk továbbjutni. A meccs előtt 30 százalék esélyt adtam magunknak, most ez 40 százalékra emelkedett.

    https://www.molfehervarfc.hu/2019/07/25/marko-nikolics-sajnalom,-hogy-nem-szereztuk-meg-a-masodik-golt-.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.26, 11:54 (szerk.: 2019.07.28, 13:45)
    Nikolic csapata idegenben játszhat a kedvenc játékát ami: a biztos védekezés és a kontrák. Eddigi a Vidi 2 meccsen nem kapott gólt nemzetközi meccseken idén. Frankfurt nagyon meg fog izzadni a Vidi ellen.

    Ahogy a Dudelange ellen is szenvedtünk tavaly. Nem a mi játékunk a domináns támadó foci, a nem erősebb ellenfelek ellen ki kell szenvedni a továbbjutást. Aztán meglátjuk, ellenünk mennyire szenved egy Frankfurt. Nyilván sokkal jobb képességű csapat, de ellene a saját játékunkat játszhatjuk. Csak el kell jutni odáig.

    Mindenesetre a Fradi után mi vagyunk a legjobb helyzetben, persze a Honvédé se rossz, ha tud gólt lőni idegenben.

    Elég baj, hogy nem egy erőteljes támadófocit játszunk. De ennek ellenére talán nem a 88. percben kellene behozni Futácsot a botlábú antifocista helyére. Meg Petrjak eltalálhatná a kaput tiszta helyzetben. Rajta kívül az új igazolásaink sehol sincsenek, persze megy a duma, hogy be kell illeszkedni stb. Majd a Kisvárda vagy valami biszembaszom kupa meccsen már biztos bevethetőek lesznek.

    Frankfurtról még ne álmodozzunk, idegenben ez az 1:0 nagyon veszélyes lesz rendesen meg fogunk izzadni.

    Amennyire tudtam, néztem a meccsetek. Tipikus fagyi visszanyal esete. Alapvetően gólokkal voltatok jobbak. De azt játszották, amit ti szoktatok. Agyonrúgni mindenkit mindenhol, úgyse adnak mindenért lapot, és kedvük se legyen játszani. Na ilyen érzés.

    Csak az utolsó 30 percet láttam a svájci 2. osztály 1578. helyezettje ellen, de ez a játék a Viditől durvább volt, mint szégyen.

    Ez maga volt a borzalom, minden elismerésem, aki végig tudta nézni...

    Ez fergetegesen **** meccs volt... A kapu torkából vagy 5 helyzet maradt ki! Ez a Vaduz úgy lekúrja a Vidikét otthon, hogy rotyogni fognak mint a bableves.

    Komoly eredmény egy svájci 2.lihás csapat ellen, Magyarország legerősebb keretű klibcsapatától.
    Bár szerintem szenvedve csak továbbjutnak, de a Frankfurtnak jók lesznek reggelire,,,,.

    Jó kezdés után leültek mint az iszap. Maguknak tették nehézzé a visszavágót, bár szerintem a Fradi meg a Videoton is nyer idegenben is.
    Ez a norvég bíró sem volt amúgy idevaló.
    Scsepovics meg egy 00.

    Futács 5 perc alatt többet tett, mint Scepovic 85 perc alatt. Miért kell 85 percig emberhátrányban játszanunk???

    A Vidi annyit adott ki magából amennyit kellett, és ezzel is nyertek 1-0-ra. Nem ezen a meccsen kellett csúcsformában lenni, majd a Frankfurt ellen meglátjátok teljesen más fordulatszámon fog pörögni a csapat.

    Azért az nem kicsit szomorú, hogy ez ellen a csapat ellen egész meccsen képtelenek volt a Fehérvár átvinni a középpályán a labdát. Csatársor eddig sem volt, mostmár középpálya sincs. Minden magyar fiatalt elzavart az edző, de Scsepovicsban töretlen a bizalom. Lelkesedés nulla. Legyen azoknak igaza akik szerint majd egyszer felpörög a csapat. Január óta várom.

    Emberek, mi ez a gyászhangulat? Nyertünk! Örvendjünk! Már rég elmúltak azok az idők, hogy egy kiscsapatot 6-0-ás kiütéssel hazaküldünk. Ma már mindenki tud focizni, tanuljuk ezt meg! Egy luxemburgi csapat is EL-csoportkörbe tud jutni. Ennek ellenére a Vidi egy visszafogott játékkal győzni tudott. Majd, ha kiesnek, majd akkor lehet fanyalogni, de egyelőre még hozzák a kötelezőt.

    Ezzel a nézhetetlen beszari játékkal inkább essenek ki!
    90 percen keresztül semmi kockàzatot nem vállaltak,csak tartototák ezt az 1-0-t.
    Ez nem a Ludogorec volt!
    Mégis olyan nagy ellánnal adták haza szögletből a labdát mintha egy Barcelona ellen vezetnének 1-0-ra.
    Képesek kikapni Vaduzban 1-0-ra!
    Ez ma lehetett volna szintén egy 5-1,de nem akartak nagyon focizni inkább ne kapjunk gólt volt a mai mottó.

    A Vidinél sohasem tudom, hogy ennyire profik, vagy csak ennyire képesek. A teljes őszi puskaport elpufogtatták Montenegróban, most már karácsonyig nem szabad gólt kapniuk.

    Fogalmam sincs, mit néztél. Ezen a meccsen nem a Vidi rugdosódott. Amúgy volt még két tiszta ziccer, ha az egyiket beveri Scsepovics vagy Pretrjak, nem nagyon lenne kérdés, aki meg sziporkázó támadófocit várt, az nem látta a Vidit az elmúlt két évben. Ezt a párharcot így is be lehet húzni, a Frankfurt ellen meg minden bónusz, de ott az alapjátékunk sokkal többet fog érni.

    Scepovic labdakezelése szerintem teljesen rendben van, a rá fellőtt labdákat megtartja és párharcban elvenni tőle sem könnyű. Érkező csatárként akkor ismernénk meg, ha lennének szélsőink, támadásaink. Szerintem is messze van a klasszis csatártól, sebességben nagyon, döntésekben, fejjátékban, technikában is. De fegyelmezetten játssza, amit ebben a rendszerben kell. Futács szerintem teljesen hasonló, darabos, nem gyors, kicsit talán erősebb, de alapvetően ugyanaz a stílus.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177&token=7bb88e641ce473f37e9901f6a8603a64
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2713335