magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Kaposvári Rákóczi FC 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.07, 10:12 (szerk.: 2020.06.07, 10:12)
    A Kormány és a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a nézők csak minden negyedik széken foglalhatnak helyet és nem ülhetnek közvetlenül egymás mögött, ily módon biztosítva a másfél méteres, úgynevezett védőtávolságot. Ezt a pénztáraknál, a beléptetéskor, a büféknél és a stadion egész területén be kell tartani. Ezen kívül ajánlott a maszk viselése és a kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres használata.

    A mérkőzéseken klubunk bérletes drukkerein kívül 1250 fő foglalhat helyet a Nagyerdei Stadionban, összhangban az egészségügyi előírásokban foglaltakkal.

    Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mellékelt ábrán látható, piros színnel jelölt szektorokba nincs lehetőség a jegyvásárlásra, mivel azokban a bérleteseink foglalhatnak helyet a megfelelő távolság betartásával!

    Az állandó belépők változatlanul ugyanabban a szektorba érvényesek, ahová megváltásra kerültek. Bérleteseink érkezési sorrendben ülhetnek le a szektorukon belül a kijelölt székekre.
    kép

    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/kaphatok-a-jegyek-a-kaposvar-elleni-meccsre
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.07, 10:09 (szerk.: 2020.06.07, 10:13)
    Az előző heti kormányrendelet értelmében már szurkolók előtt is megrendezhetőek a labdarúgó-mérkőzések, ezalól pedig a péntek esti összecsapás sem lesz kivétel. A debreceni klub kéri, hogy mindenki tartsa szem előtt az alábbi egészségügyi előírásokat:

    A nézők minden negyedik széken foglalhatnak helyet, és nem ülhetnek közvetlenül egymás mögött, így biztosítva a másfél méteres védőtávolságot. Ezt a pénztáraknál, a beléptetéskor, a büféknél és a stadion egész területén be kell tartani. Ezen kívül ajánlott a maszk viselése, és a kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres és alapos használata.

    A korlátozások miatt szurkolóink számára 161 darab jegy áll rendelkezésre a D4-es vendégszektorban. A belépők elővételben egységesen 1000 forintba kerülnek. A jegyvásárláshoz nem szükséges sem szurkolói kártya, sem regisztráció.

    A mérkőzés napján Nagyerdei Stadion vendégpénztárában (amely a találkozó előtt négy órával nyit ki) is lehet jegyet vásárolni. A belépők ekkor egységesen 1200 forintba kerülnek.

    Kérünk mindenkit, hogy online vásárolja meg jegyét a sorban állás elkerülése miatt!

    http://rakoczifc.hu/szurkoloi-informaciok-a-dvsc-elleni-merkozesre/