magyarfutball.hu

Vidi FC - PFC Ludogorets Razgrad 1 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Schuettengruber Manuel (Ausztria)
nézőszámok:
  1. ludogorets.com: -
  2. molvidi.hu: 2.878
  3. nso.hu: 2.878

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 10:27
    Marko Nikolics: Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez és a továbbjutáshoz! Remek meccset játszottak ma, úgy gondolom, hogy mi voltunk ma a jobb csapat. Megtartottuk a fegyelmezettséget az első mérkőzésről, de mellette jóval veszélyesebbek voltunk a bolgár kapura. Sokkal korábban is eldönthettük volna a továbbjutás sorsát, de ezzel együtt is olyanok voltunk, mint egy kis hadsereg a pályán. Számomra a játékosok igazi hősök, megtettek mindent, amit elterveztünk. Nagy győzelem volt a mai, nagyon büszke vagyok. Bízom benne, hogy mindenki más is büszke ránk Magyarországon. A továbbjutás azt jelenti, hogy még minimum négy mérkőzés vár ránk Európában – de remélem még több. Összesen két nyár alatt ez 16 nemzetközi meccs, talán a többi magyar csapat összesen nem játszott ennyit. Mi büszkén és őszintén képviseljük a magyar focit Európában! Kívülről talán ez nem látszik, de nem könnyű így játszani a mérkőzéseket. Múlt héten ilyenkor ugyanilyen hőségben játszottunk Bulgáriában, utána éjszaka utaztunk, szombaton megint mérkőzés és így tovább. De jó munkát végeztünk, most ezt kell folytatni. Hétfő reggel már utazunk Malmőbe. A meccs előtt elmondtam: akármilyen jó csapat a Ludogorets, de senki nem tilthatja meg nekünk, hogy nagyot álmodjunk. Köszönjük szépen a szurkolóinknak, akik kint voltak. De kérem őket, jöjjenek sokan szombaton is a bajnokira. Ne értem, hanem a csapatért, a játékosokért. Valamint szeretnék sok sikert kívánni a Ludogoretsnek a folytatásra, hiszen egy remek klubról van szó.

    Paulo Autuori: Nem játszottunk jól, de szerintem az nem igaz, hogy különösen gyengék lettünk volna. Vura kiállítása miatt emocionálisan nehéz helyzetbe kerültünk, megzavarodtunk, az a 10-15 perc és a kapott gól el is döntötte a párharcot. A játékosok nem tartották be a taktikai utasításokat, nem koncentráltak. A piros lapról annyit tudok mondani, hogy az első sárgát nem éreztem jogosnak, a második pedig játékvezetői interpretáció kérdése, de egyébként nem igazán foglalkozom az ítéletekkel. Az biztos, hogy a második félidei játékunkból hiányzott a szív, a mindent elsöprő akarat, így pedig nem juthattunk tovább. A futball már csak ilyen, az élet megy tovább és az Európa Ligában folytatjuk.

    https://www.molvidi.hu/2018/08/01/marko-nikolics-buszken-es-oszinten-kepviseljuk-a-magyar-focit-europaban-.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 10:25 (szerk.: 2018.08.02, 13:47)
    A piros szigorú volt, nem volt műesés, bár 11es sem. Utána nagyon jól reagáltunk.

    Amúgy a piros előtt se voltak jobbak.

    Nagyon alattomos a játék néha, sok az odarúgdosás, stb.

    Pirosat senki sem érti.

    Köszönjük a sporinak, de egyébként is jobb a csapat, mint az odavágón.

    abszolút az történik, amit mi akarunk, a kiállítás előtt sem volt helyzete a Ludogorecnek. Azt, hogy inkább náluk lesz a labda, lehetett tudni, de nem hibáztunk védekezésben, egyetlen befutásuk, lövésük sem volt. Az emberelőnyt pedig ritkán látható hatékonysággal használtuk ki azonnal - két helyzet egy gól.

    Számomra Nikolics most bizonyította, hogy van benne kraft. Ezt a párharcot Lazoviccsal buktuk volna. Meghúzta Kiskokót, és bejött. Nice game!

    Kovács István könnyei, elcsukló hangja nagyon emberi és megrázó is volt egyben. Isten nyugosztalja a nagymamáját.

    Gratulálok, ez bravúr volt! Nagyon jó játékosok alkotják ezt a bolgár csapatot. Ráadásul az első félidőben olyan agresszíven és nagy kedvvel játszott a Vidi, amilyent már rég láttam magyar klubcsapattól. A másodikban azért nem kevés ideig átálltak arra a játékra, ami miatt boldog, boldogtalan ellen hullajtják a pontokat az NB 1-ben. Szerencsére nem tudta kihasználni az ellenfél. Kovács Pisti "itta meg legjobban ennek a levét." Nem ízlett neki, hogy a 2. félidőben szándékosan visszafogták a többiek. Nem is nagyon tudták mit kellene emberelőnyben játszani. Emiatt a kisebb fejetlenség miatt az emberelőny ellenére sokszor maradt üresen 1-1 ludogoreci a szélen. Az ellencsapásokban pedig jóval több lehetett volna, de azt is csak ímmel-ámmal vállalták. A küzdőszellem viszont végig példás volt. Ez vezetett a sikerhez. Hirtelen nem is emlékszem mikor vert ki magyar csapat ilyen jó csapatot! A tavalyi Bourdeaux-nál ezek jobbak voltak!

    Egészen félelmetesen játszottak Bulgáriában. Hihetetlen technikásak és gyorsak. Most ebből szinte semmit nem tudtak megmutatni, de ez abszolút a Vidi érdeme. Ennyi agresszív és szabályos megelőző szerelést, mint az első félidőben... Tényleg öröm volt nézni, mert nagy hiánycikk a magyar pályákon.

    Én gratulálok a csapatnak, ez a párharc abszolút jól megtervezett és végrehajtott dolog volt egy erősebb csapat ellen, amelyik a végére már nem is tudott felmutatni semmit az erejéből, ez a Vidi érdeme. Komoly bravúr a továbbjutás, és a tavalyi, Bordeaux elleni hasonlóval együtt azért nyugodtan lehet rá büszke mindenki, mert magyar csapatok ilyen kaliberű ellenfelet nem nagyon szoktak kiütni, pláne nem egymás után két évben.

    A végén a bolgár miért duhajkodott? Juhász meg miért ül fel állandóan a provokációnak?

    Juhász vigyorogva beszólt valamit a bolgárnak, aki meg akarta utána ütni.

    Fejben már egész meccsen nem voltak rendben, és nagyon nem tetszett nekik az amit játszottunk.

    Az edzőjük is brazil volt, az egész párharcba magas lórol érkzetek. Lülön jó volt nekünk, hogy egy ír amatőr csapat ellen lubickolhattak, mert fejben nagyon nem a pályán voltak.

    Mi ezt használtuk ki, és a szerencsénk volt azzal, hogy olyan sporit kaptunk, aki nem volt vevő sem a szinészkedésre, sem a pofázásra, és azzal is, hogy Lazovicot nem raktuk fel a pályára. smiley

    Az első perctől látszott, hogy ez a bíró rühelli a pofázást, színészkedést, fetrengést. Nem lennék meglepve, ha Lazovics emiatt is maradt volna végig a padon, gondolom a bíróból is készült Nikolics.

    Szerintem is ez volt a kulcs, a blogárbrazilok primadonnáskodtsak már az elejétől kezdve, mi pedig keményen, helyenként hatért átlépően, de nem rossz szándékkal, csak férfiasan harcolva beleálltunk, és a bíró is ennek szellemében ítélgetett. Ha megnézitek, az összes törlesztést azonnal lefújta, és büntette, de amúgy engedte a fizikai játékot, illetve pl. Huszti is azért maradhatott a pályán, mert nem durvult, csak elkésett ütemű akasztásai voltak. Magyar csapatot ritkán ér olyan szerencse, hogy valaki így vezessen - a többség nem is tudja ezt hová tenni más fórumokon, ezért beszélnek bírói csalásról/részrehajlásról. Mondjuk nekünk tökmindegy, ők meg arra fogják, amire nekik tetszik. smiley

    Egyébként mindenki azt írja, hogy a lefújás után Juhász milyen alattomos volt, a videón pedig az látszik, hogy a román gyerek belekönyököl, a brazilborlgár ellökik, Juhász Roli meg csak vigyorog rajtuk. Ha volt is duma előtte, ez akkor is tanítani való intézése az egésznek. smiley

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177