magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Kisvárda-Master Good 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.30, 16:28
    Azért az elején ránk hozták a frászt, de a lényeg, hogy meglett a győzelem!

    Úgy látszik Herczeg azt hitte, hogy Ligakupa meccs van, Bereczki Szécsi csatársorral kezdeni érdekes volt. Tetszik nem tetszik Takács az első számú csatárunk, tőle várhatóak a gólok.

    Igen, de ő rendre csereként beállva tud jó lenni. Ki kellett bekkelni az első félidőt smiley

    Igen, vagy mindjárt jönnek a jólértesültek, és a félidő V vége H jól fizető mivoltjára hívják fel a figyelmet. És hát akkor ebben Bandi is benne volt ezért volt ez a kezdő...
    Komolyra fordítva, jó volt ez így, ez a Kisvárda nem az év eleji, nem is biztos, hogy kiesnek majd év végén.
    Pávkovics a gólnál hibázott, egyébként sok dolga nem volt, tehát még nem látjuk, hogy jobb-e mint Szacsa.

    Aki ezt a Kisvárdát nem veri, komoly gondban lesz a végén. A kezdő elég érdekes volt, Szécsitől nem tudom mit várunk - szerintem az edzések, edzőmérkőzések sztárja lehet - labdakezelés, trükk stb - de csak ott.

    Takács meglepően sokat futott és sokszor gyorsan is (kettőt egyszerre is, pl a góljánál a saját térfélen labdát szerzett fejelt, majd mindenkit lefutott).

    Ha ezt hozná stabilan, akkor rendben - bízni kell abban, hogy nem a Várda védői mellett tudja ezt megcsinálni csak.

    Jovanovic visszatérése megnyugtató.

    Egyébként nem tudom hogy bírják a srácok, illetve az egész mennyei ezt a hihetetlen tempót. Ebben a hónapban legalább 3 meccsünk volt. Gratulálni lehet az mlsz-nek, aki összeállítja a meccsnaptárt. Nyilván abban bíztak, hogy ősszel még 3 csapatunk nemzetközi mezőnyben nyomja. A szeptember úgy telik el, hogy pl a tehetségeink összesen játszottak félórákat? Ennek mi értelme van? Ezek a gyémánt tehetségek így csiszolatlanok maradnak.

    Igen, nagyon érdekes volt ez a kezdő, azért bevállalni ezt hogy Pávkovicsot így bedobni a mélyvízbe egy ilyen védelem tengelyében miközben kb. még azt sem tudja hova került, kik a társai...meg is látszott rajta sajnos. A Várda góljában egyértelműen benne volt, lemaradt az emberről, utána Horváth Zoli lazán fejelhetett volna róla még egy gólt, de szerencsére nem tette, az sem Pávkovicson múlt. Reméljük később ha összeszokik a társakkal jobb lesz, amúgy nem tűnik ügyetlennek.

    Csősz szerintem amiért csapatba került azt hozta, passzt nem nagyon rontott, hibázni nem hibázott. Láthatóan azt kaphatta taktikai utasításként, hogy ha Kusnyír vagy Haris fellép a támadásokkal, esetleg fenn is maradnak akkor ő azonnal lépjen be mögéjük és amennyiben labdavesztés van állítsa meg az esetleges várdai kontrát ha tudja. Ennek megfelelően előre játékban semmit nem vállalt, pedig megnézném egy Tőzséréhez hasonló szerepkörben őt mikor van bőven feladata támadásban is mert emlékeim szerint kifejezetten jól passzolt, jól játszott "kicsiben" mikor még az U19-ben tolta.

    Szécsi Márk sokat sajnos nem tudott hozzátenni tegnap, van ilyen.

    A meccset egyértelműen a két csere fordította meg, annak ellenére hogy Könyves gólt nem lőtt, de lényegesen veszélyesebbek lettünk vele elől, Takács két gólja meg magáért beszél, sokat szídjuk itt, én is többek között, de tegnap nagy segítség volt.

    Azt igazából nem tudom, hogy a Várdánál az erő fogyott el egyszerűen vagy csak elfáradtak, de gyakorlatilag az első félóra után semmit nem csináltak, azt várták hogy valahogy majd letelik a 90 perc és marad a 0-1. A labdát sem igen sikerült birtokolniuk a meccs nagy részében, de tény hogy volt egy jó első 30 percük, a Haladás ellen otthon pl. ennél lényegesen jobban játszottak a meccs egészében.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140