magyarfutball.hu

Videoton FC - FK Partizan 0 : 4 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
  2. 2 : 1 (1)
UEFA Európa Liga rájátszás 2. mérkőzés
játékvezető : Marriner Andre (Anglia)
nézőszámok:
  1. vidi.hu: 3.485
Telt ház!
  1. 0 - 1 6' Tawamba Léandre
    0 - 2 24' Soumah Seydouba
    sárga lap 27' Ostojić Bojan
    0 - 3 35' Đurđević Uroš
    44' Juhász Roland sárga lap
    47' Juhász Roland sárga-piros lap
    55' Pátkai Máté sárga lap
    sárga lap 81' Everton Luiz
    85' Fiola Attila sárga lap
    0 - 4 87' Đurđević Uroš

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.25, 17:05 (szerk.: 2017.08.25, 17:37)
    Jó hát ki lehet esni egy partizán ellen, de ilyen fasz gólokat ááááá.

    Estünk volna ki tizikkel inkább.

    Kopasz ez nagy szégyen, hogy onnan jöttél aztán felraksz a pályára egy teljesen támadó szellemű csapatot, a középpálya meg a védelem pedig egy nagy nulla. Ha ötöt rúgtak volna az sem meglepetés, percenként kerülnek ziccerbe.

    Sajnos eszetlenul nekiesett a Vidi a Partizannak. Igy nem lehet, a nemzetkozi porondon. Persze, ha az elejen elobb lott volna golt a Vidi,akkor mas a helyzet, de ez igy orosz rulett volt...

    Az eddigiek alapján Nikolic mesterből többet néztem ki taktikailag. 19-re húztunk lapot a kezdővel, csak akkor jött volna be, ha mi rúgunk az elején gólt. Mivel nem ez lett, jócskán megfizettünk.

    Jó, hát ez egy megrendítő pofon volt, nemzetközi mezőnyben bele lehet rohanni, de azért ennyire naiv, nevetséges gólokkal, amiket labdavesztésekből, védekezés nélkül összehoztunk... Nem tudom, az volt-e a terv, hogy az elején menjünk nekik, aztán majd kontrázhatunk, de csodálkoznék, ha Nikolics azt kérte volna, hogy összesen két ember maradjon a labda mögött, úgy rohanjunk... Az első után még lett volna esély gyorsan egyenlíteni, ez a Partizan sem a védekezés magasiskoláját mutatja be, de két másik kontrával lerendezték a meccset, utána már tökreménytelen volt.

    Aludva egyet a történtekre, és visszanézve a gólokat valahogy úgy érzem nagyon elaltattak minket. Fájdalmas ami történt, de legalább lehet reálisan értékelni az idei nemzetközi szereplést, és nem kell földtől elragaszkodó elvárásokat támasztani. Az első meccsen megfelelő taktikával kb tönkretettük a játékukat. Az más kérdés, hogy ezt nem lehetett volna 180 percen keresztül. Ha valaki ezt tudta az pont Nikolic. Õ ismerte ezt a támadó gépezetet, és tudta mivel állunk szemben. A szerbek is tudták, hogy nem Leonardot kell pótolniuk, és Stojkovic leigazolása nyerőnek bizonyult. A BL-ben is megrúgták a góljaikat, csak a kapottakkal volt gondjuk.

    Mivel nem találtunk be az idegenben rúgott gól hiánya pont nekik kedvezett. Bordeaux után ennyivel beljebb voltunk, és ezért is hangoztattam akkor, hogy 2-1, 3-2 érhet többet, mint egy 0-0.

    Ugyanúgy gólkényszerben voltunk. Persze lehet mondani 0-0 hosszabbítás 11-esek, de a realitás az, hogy nem lehetett volna lehozni ezt. Nikolic döntött, és előre menekült. Egy korai góllal a miénk lett volna a helyzeti előny, de ehhez nem voltak meg a megfelelő emberel. Már a második percben furcsálltam, amikor az első szögletünknél egy jó perc eltelt mire kitaláltuk mi a fenét csináljunk a fent maradt két szerbbel, hány ember maradjon fent biztosítani. Ráadásul nem a szokásos fent marad egy ember a kezdőkörben helyzet volt, hanem két szélen a pálya két részén helyezkedtek el a szerbek, egyértelműen a kontrára várva.

    A tegnapi meccs tökéletesen rámutatott arra, hogy melyek azok a posztok, amik miatt nem tudtunk a nemzetközi mérkőzéseken eredményesek lenni.

    Kovácsikkal pl én már kezdtem megbarátkozni a bajnokikon, hogy hoz egy jó átlagot, de kb az volt az érzésem ezen a meccsen, hogy ami kapura megy az gól. Amit fogott azt is csak másodszorra.

    Sokan fáztak a Suljic Nego jobb oldaltól, és valóban, pont Suljic volt az egyik aki a legnagyobb betlit nyújtotta tegnap. Nego az első félidőben egy tucat labdát szórt el. Egyedül a bal oldalunkban volt élet Hentyvel, és Stopirával.

    Henty a sérülése ellenére is megtett mindent, így egy szó nem érheti a teljesítményét, és ő pont azt csinálta, ami egy ilyen szinten jegyzett játékostól elvárható. Ha volt előtt egy méter hely azonnal kapura lőtt. Nem cselezgetett. Egy fél lövő helyzetet is inkább megragadott. Ez az amiben pl Suljic a nyomában sem érhet. Ahogy Géresi is ebben kell, hogy fejlődjön, mert hiába ver meg egy embert a szélen, és cselezi be magát a 16osig, ha utána nem lő, hanem még húz rajta kettőt, hogy tiszta helyzet legyen. Vagy háromszor játszotta el ezt a második félidőben, és egy lövés sem jött ki belőle.

    Látva Fiola teljesítményét, már kezdtem megnyugodni, hogy nem kel védő hátra, mert Roli, Fiola, Fejes, kiegészülve Tóth Benczével elég lehet, és csak egy szűrőt hiányoltam, de nem lehet elmenni Fiola tegnapi teljesítménye miatt sem. Ha tegnap ezt Fejes, vagy Szolnoki csinálja, akkor fehérvárig zavarta volna őket az őket fikázók sora. A válogatottban valamit mutatott jobb hátvédként, de ez a belső védő dolog nem neki való.

    Juhász meg sajnos hozta azt, amit már nem egyszer láttunk tőle a vesztett meccseken. Fejben elszállt. Már meccs elején is be be kóstolgatta Djurdjevicet. Álló játéknál fel lökte, és pofázott is neki, csak találkozott egy olyan bíróval aki ezt nem nézte jó szemmel.

    Bírózni nem érdemes, az a piros semmit nem jelentett volna. 0-2-nél már annyira mindegy volt.

    Hadzic teljesítményét sem tudom hova rakni. Középen értékelhetetlen volt, a legjobbját belső védőként nyújtotta. Ez kb mindent elmond a teljesítményéről. Varga hiánya itt kiütközött. A Bordeaux elleni két legjobbunk egy fokkal hatékonyabban állíthatta volna meg a szerb rohamokat.

    Scepovichoz alig jutott labda, a helyzeténél meg kell, hogy védjem, mert a beadás egyértelműen mögé érkezett, amikor szélre kihúzódott, rendre zavart tudott okozni, és pont egy ilyenből alakult ki az egyik legnagyobb helyzetünk, ami Lazovic mellé pörgetett. Persze támogatás nélkül kb ő is szart se ért, ahogy Maric is, akiben valami motoszkál, mert jó az induló sebessége még ezen a szinten is, de lövésig ő sem jutott.

    Lehet szerbezni is, de nem Lazovic volt tegnap a csapat kerékkötője, mert semmiben sem nyújtott rosszabb teljesítményt. Volt két fejese, két lövése számos kulcspassza az eladott labdái mellett, de ez a meccs nem rajta ment el.

    Sajnos valahol meg kell követnem Stevanovicot. Tényleg nem volt senki, az égadta világon senki sem aki segítséget jelentett volna a padról.

    0-2-nél néztem a padot. Vargát, Fejest, és Maricot küldte el Nikolic melegíteni. Géresi csak akkor jelent meg Varga helyett, amikor Henty megsérült. Egyszerűen nem volt kit beküldeni. Akkor már tényleg. Varga a kezdőben persze más lett volna, de csereként ekkor már nem tudott volna mit hozzátenni támadás végképp nem.

    A tegnapi meccs arra jó volt, hogy lássuk hova kell ember. Azért is "jobb" 0-4, mint egy 1-1 0-1 1-2, mert, akkor nem a valós hibákban keresnénk a hibákat, hanem bíróznánk, és szerencse, és egyéb külső tényezőkben keresnénk a hibát.

    Most jön a következő lépés. Ezeket a posztokat fel kell tölteni, mert a tegnapi meccs ellenére is azt mondom, hogy most van egy jó edzőnk, akinek megfelelő keret kell.
    A bajnokságot innentől kötelező megnyerni, nem Bergezhetünk még egyszer.

    Hát sztem ez Nikolics sara, nem lett volna szabad ennyire fejetlenül pályára küldeni a csapatot. Ugyanazt kellett volna csinálni mint Belgrádban, aztán aki gólt talál továbbjut. Tudnia kellett volna, hogy ezzel a Partizan ki fogja végezni a csapatát, Varga kihagyása egy ilyen meccsen komoly edzői hiba. Persze utólag könnyű okoskodni, ez is igaz, ha meg az elején gólt rúgnak akkor ő az isten.

    Nekem edzői blamának múlik a teljes letámadás az elején, lsd suljics buta hibája után.... A videotont még soha nem láttam ilyen szarul játszani, nyilván beugrik a Maribor elleni párhard, de ott a keret gyengébb volt.

    Pont ezért volt hülyeség ez a taktika, mert ha rúgunk is gólt az elején, azzal is csak a Partizánt hoztuk volna a nyakunkra, akik aztán

    ugyanúgy rugdosták volna a gólokat, mint most. Egyetértek veled, szervezett védekezésre kellett volna beállni, és abból megindulni.

    Most hirtelen csak Guardiolát tudom mondani, aki intelligens taktikát dolgozott volna ki nekünk (mint ahogy megtette azt számtalanszor

    a Bayernnél). Nikolics nem egy észlény, ezt tegnap "fényesen" bebizonyította.

    Nem feltétlenül adom az edzőnek. Az első gólnál eljöttek. Az nem az edző hibája, hogy Szuljicsnál bedadog a labda, a teljes csapat pedig mozizik a 4 vs 2-n. A laszti elvesztésénél érdemes megnézni Lazot. Futhatott volna, pantomim helyett. A másodiknál hol az edzői hiba? A fault nem fault, csak kísérlet, onnantól mindenki úton és nem tudják lekövetni a labda nélküliek mozgását. Sajnos minden bajunk megmutatkozott. Ismét. Nem sok hiányzik, de az behozhatatlan.

    Egyet aludva rá sem tudom mire vélni a tegnapi taktikát. Talán Nikolics mestert is elaltatta az odavágó, és azt hitte volt csapatát meglepjük az elején? De csak volt róla fogalma, hogy ők mire készülnek. Sajnos az első gól után már nem volt bennünk tartás, és bemutattuk a szokásos magyaros összeomlást. Ez sajnos most így jött össze, ettől függetlenül Nikolics munkássága nálam még a pluszos kategória, és az EL-ben is tovább mentünk, mint a papírforma. Nincs tragédia, kikaptunk egy jobb csapattól, talán a különbség lehetett volna kisebb. Túl kell tenni magunkat rajta, mert hétvégén jönnek a zöldek. A bajnokság ilyen kerettel elvárás kell, hogy legyen.

    egyszerűen döbbenet, h az 5. percben 4 a 2 ellen hozzák a védelemre a labdát. Ilyet a 95. percben szoktunk látni, amikor már tényleg minden mindegy alapon felmegy az egész csapat, kb...

    Mi ez a teljesen összeesett védekezés? A Videoton előző meccsein fő erény volt, hogy helyzetet se hagyott az ellenfélnek. Most meg úgy rohannák át a pályán a szerbek ahogy akarnák, sakk-mattig. Érthetetlen. Ezt így nem lehet.

    Háát b+ egy rohadt passz sem sikerült éles helyzetben, csak a "ravasz" sajáttérfeles hátrapasszok mennek emberhez.

    A mi Rolink annyira végtelenül ostoba idióta, hogy arra nincsenek szavak. Na de azért az első félidőben bemutatott csalás után mégiscsak vérlázító, hogy még a végén tőlünk szórtak ki valakit.

    De mondjuk arra is nagy tétben fogadtam volna,hogy Ostojic piros lapja után is 0-3 lett volna !

    Juhász pont azt a kungfut csinálta, amit egy átlag magyar bajnokin szokott, csak most nem ismerte a spori... Csapatkapitányként ez rettentő amatőr viselkedés.

    Kicsit emlékeztetett a meccs eleje a Honvéd-Beershevára (sma vendéggólok már az elején, a hazaiak mindent kihagynak), csak akkor az izraeliek összehoztak egy teljesen felesleges tizenegyest, ami fordított a játék képén.

    Hát, ez van.

    Mindenesetre én nem fogok a kardomba dőlni a Videoton kiesése miatt, de bár az lenne a magyar klubcsapatok legnagyobb baja, hogy három nyert párharc után esnek ki. Nincs okuk a szégyenkezésre, még egy bravúrt is összehoztak.

    Kicsit kevesebbet fizetett a vidi győzelme mint a partizáné, de ha a konkrét továbbjutást nézted (hiszen a legtöbb X a partizannak lett volna jó), nem volt odds-előnyben a Vidi _továbbjutás_.

    Még egy dolog: a hazai pályát be szokták árazni a fogadóirodák itt nem tudom, volt-e értelme, , tegnap végig a szerb szurkolás hallatszott, pl a Kosovo je Srbije.

    MOndjuk a hatodik perctől ők vezettek és végső soron az egész meccs sima volt. A Pancsónak amúgy is jó az akusztikája, össze is voltak tömörülve.

    egy szektor le volt zárva, azon kivul is voltak azért üres székek jól láthatóan. a lezart szektoron kivul azert olyan 85-90% összejöhetett, abból 350 szerb a vendégben, illetve a VIP-ben is egy csomó szerb volt. mivel kinn volt persze a foci és politikai elit színe java, legalabb 300 ingyenjegyes is lehetett, szóval szerintem olyan 3000 fizető magyar néző összegyűlhetett erre a nagyfoku eseményre ebbe a csodalatos faluba.

    Az Európa-liga csoportkörébe kvalifikálta magát albán, macedón, moldáv, kazah, cseh, szerb, horvát, bolgár, fehérorosz, ukrán, szakadár-ukrán (Luhanszk), román.

    Érdekes módon a magyar mellett hiányzik lengyel is - a régióból még szlovákok nem küldtek csapatot.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.25, 11:55
    Marko Nikolics: Gratulálok a Partizannak a győzelemhez. Jól indítottuk a meccset, de utána hatalmas hibákat követtünk el, a második félidő elején pedig a piros lap "feltette a pontot az i-re". Büszkék lehetünk az eddigi teljesítményünkre az Európa Liga-selejtezőiben, de most az ellenfelünk jogosan lépett tovább a csoportkörbe. Nem húznám rá a védekezésre a kiesést, de tényleg katasztrófális hibákat követtünk ma el. A meccs elején támadtunk, támadtunk, de Stojkovic jól védett. Azt többször elmondtam már korábban, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezen a szinten „ajándékokat” adjunk az ellenfeleknek, de sajnos ma adtunk többet is. Mesterien kihasználta a Partizan a lehetőségeket, mi pedig néhány helyzetben úgy viselkedtünk, mint a 13 éves amatőr focisták. A meccs ugyanúgy indult, mint a belgrádi, az első öt percben veszélyes helyzeteket alakítottunk ki, de a 6. percben jött az első kapott gól, majd az idegesség. Voltak lehetőségeink az első vendégtalálat után is, de jöttek az ellentámadások és a már említett hibák, a végeredményt pedig látjuk.

    Miroszlav Djukics: Nagyon örülök a győzelemnek. Fontos volt ez a siker szurkolóinknak, a klubnak és nekünk is. Nehéz meccs volt, de a játékosaink mintha nem is érezték volna a tétet és könnyeden futballoztak. A taktikánk remek volt és jól is kontráztunk. Nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet. A belgrádi mérkőzés furcsa volt szurkolóink nélkül, ami megzavart minket. Most viszont pótoltunk mindent, amit ott elmulasztottunk. A Videoton FC jó csapat, de a már említett kontráinkkal teljesen megfogtuk őket és megérdemelten jutottunk a csoportkörbe.

    http://www.vidi.hu/2017/08/24/marko-nikolics-buszkek-lehetunk-az-eddig-europai-teljesitmenyunkre,-de-most-jogosan-nyert-a-partizan-.html