magyarfutball.hu

Békéscsabai 1912 Előre SE - Algyő SK 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2019.02.18, 13:05 (szerk.: 2019.02.18, 13:46)
    Csak az Előre nyert a hétvégén

    Békéscsabai 1912 Előre SE - Algyő 2-1 (1-0)
    Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 1500 néző V: Vörös

    12. p.: Czira ragyogó mélységi passzával Ferenczi megiramodott a jobb szélen, betört a 16-osra és a kitámadó kapus mellett okosan középre gurított. Az érkező Nagy Márk 5 méterről a hálóba pofozta a labdát, 1-0.
    82. p.: Lengyel egy előreívelt labdát a védők mögé pöckölt, Okos hatalmas lendülettel rásprintelt, utolérte a labdát, bevezette a 16-oson belülre és a kapus mellett higgadtan a jobb sarokba gurított, 2-0.
    85. p.: A vendégek jobb oldalról végeztek el egy szögletet, amelyet Tóth-Kovács még bravúrral fejelt ki a kapu előteréből, a labda Sebők elé pattant, aki 22 méterről óriási gólt ragasztott a bal felső sarokba úgy, hogy a labda a felső lécről vágódott a hálóba, 2-1.

    Az Algyő határozottan kezdett, nem állt be védekezni, így az első tíz perc az övék volt. Ez idő alatt Kollárnak bravúrra is szüksége volt, illetve egy ízben a kapufa mentette meg a hazaiakat a góltól.
    Ezután feljött a Békéscsaba, szép akciókat vezetett s ebből az egyik góllal végződött. Továbbra is megmaradt a lila-fehérek fölénye, de az adódó lehetőségek sorra kimaradtak.

    A második félidő elejét a hazaiak nagyon megnyomták és két óriási helyzet maradt ki a vendégek kapuja előtt. A kényszerű cserék megbontották kicsit a csapat játékát és a második félidő hajrájában a vendégcsapat fölénybe került. Jókor jött tehát Okos gólja.
    Az Algyő ezután sem adta föl, három csatárral támadva két percen belül szépített, így nagyon izgalmasan alakult az utolsó hét perc a hosszabbításokkal együtt.

    A békéscsabai csapat a nagy számú hazai közönség előtt ismét bebizonyította, hogy van szíve és tud küzdeni, s ez még eredménnyel is párosult.

    Jó: Okos, Juhász P., Kollár, Brlázs ill. Krucsó, Krajczár, Kothencz.

    Jakab Péter: Egy határozott és bátor játékot mutató Algyőt sikerült kétvállra fektetnünk, nagyon örülök ennek az értékes három pontnak.
    Lóczi István: Sok sikert kívánok a szimpatikus békéscsabai csapatnak! Remélem, elérik céljukat és sikerül a feljutás.

    1. Békéscsaba 5 5 - - 14-4 15
    ...
    8. Algyő 5 2 - 3 10-8 6

    Békés Megyei Hírlap, 2005. szeptember 12.