magyarfutball.hu

Újpest FC - Videoton FC 2 : 2 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 0 : 4 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.29, 14:38
    Videoton Drukkerkocsma:
    Megint elhittük hogy megnyertük, királyok vagyunk, arcoskodtunk.

    Egy totálisan reménytelen, szétesett Újpestet feltámasztottunk. Ahogy Felcsúton viszont ők voltak jobbak sokáig. De ma az első félidőben meg voltam róla győződve, hogy éppen edzőt buktatnak lelkesen. Aztán jött Hadzic, meg a Vidi nagyképűsége.

    Nagyon sok a fegyelmezetlen játékos a Vidinél, lassan nincs olyan meccs amikor nem állítanak ki valakit.

    Solymosi a legalkalmatlanabb az összes hülye közül, aki vezet az NB I-ben, idén már minimum három meccsbe nyúlt bele, és soha nem volt elmeszelve. A mai meccsen nem a kiállításokkal volt gond, de amikor egy bíró ennyire képtelen kézben tartani a meccset, az elképesztő. Agyonrúgták egymást, hátulról, indulatból történt felrúgásért nem járt semmi, de hosszan magyarázott Viníciusnak, akit köpködtek. Borzalmas ez az ember.

    A csapatot meg most már nagyon meg kell büntetni. Így nem lehet viselkedni. És hozzáállni.

    Tényleg szarhazi ez a Hadzic. Félre merte lökni az ellenfél kezét, aki a fejénél rángatta vissza, majd belenyúlt a szemébe. Ez a Solymosi egy teljesen fogalmatlan játékvezető. Persze miért lenne jobb a bíró kar, mint labdarúgásunk.

    Nem vagyunk elég jók, amikor mindenki csak rutinból akar játszani. Nulla koncentrálással. És Scsepovicstól most már tényleg falnak megyek.

    Nikolics akkor jó edző, ha tud valami új inspirációt adni. A Puskás elleni retekszar meccs után nagyon elégedett volt, mert kellett már a győzelem. De ez a játék kevés. Ma fél óra alatt lerendezhettük volna a meccset, de úgy gondolták, már öt perc alatt megtörtént. Pont ugyanúgy szórjuk el a pontokat, ahogy Berggel. Az lesz a vége is.

    És a második meccsünk, amikor két kiállítottunk van. Közben Lazovics alighogy visszajött, sárgák miatt megint eltiltott volt. A mezőny bőven utált csapataként még rá is játszunk az ellenszenvre. Bíróknál, közönségnél. Tényleg rendet kellene tennie Kokónak.

    Szegény Henty, a f@szát bezzeg mutogathatja a hazaiak felé...smiley Álszent ge*i...

    Vajon Hentynek mit szóltak be? Mondjuk "egy hülye majom" lett mélyen rasszistának titulálva? Vagy zúgott a folyosón a "te mocskos nigger" című rigmus? És ez vajon feljogosítja-e őt arra, hogy szétrúgja az öltözőfolyosó ajtaját (a kár eszmei, mert az ajtó egy hulladék volt szétrúgása előtt is).
    Ha esetleg az anyja könnyűvérűségére tesznek keresetlen célzást ugyanott, anyja származására tett utalás nélkül, akkor is feljogosítva érezné-e Henty magát az ajtó szétrúgására, vagy az már nem indukálna olyan, magában jogosnak érzett indulatos felháborodást, ami ilyen fizikai atrocitásban öltene testet?

    Miért, van "enyhe rasszizmus"?? Amit nem kell komolyan venni?
    Látszott a tévében, hogy Viníciust is kb tíz ember, volt aki gyerekkel a karján(!!!) gyalázta, ezért vonultak le a korláthoz. Ez normális?

    A Vidi közleménye szerint Szankovics, aki a pályán is egy ámokfutó baromként közlekedett (nézzétek már meg, hogy rúgta fel hátulról Pátkait) rasszista beszólássokkal hergelte Hentyt. Nem kellett volna szétrúgni az ajtót, persze, de ilyenkor ugye mindig csak a reakciót ítélik el... És az a szerb mennyit fog kapni ezért??? A pályán is ment már a szájkarate, szintén látszott a tévében. Ehhez persze nem volt szava ennek a túlképzett Solymosinak.

    Szégyenletes, ami történt, minden elemében.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.29, 14:31
    Újpest Drukkerkocsma:
    A makik ellen nem akartunk nyerni, most meg nem tudtunk. Akkor nagyon dühös voltam, most inkább szomorú vagyok.

    Az első félidőt ha öt nullra nyerik, nem szólhatunk. Még a kiállítás után is reménytelennek tűnt a helyzet, annyira indiszponáltan és indolensen játszottunk. Például a Zsótér (persze nem csak ő, de nála nagyon feltűnt, mert ennél sokkal jobb) egy labdát nem tudott megjátszani, minden megmozdulása idegesítően rossz volt. Harmadosztályú.

    Szerintem a szünetben nagyot hibázott a Fideszoton edzője. Vesszek meg, ha nem azt tanácsolta, bekkeljék ki, és én is láttam volna rá 99% lehetőséget, de én nem vagyok szakember, inkább sarlatán. (Igaz hogy legalább ötvenhét éve vagyok sarlatán, akkortájt emlékszem az első meccsre amit láttam. Még a Szusza rúgta a bőrt.)

    De nem úgy lett. És egészen kicsin múlott, hogy nem nyertünk, mert a tizenegyes még helyezve is volt, csak nem volt elég erős. Nagy kár érte. Ha nem lenne ez a két-három nem első vonalba való csapat, nagy bajban lennénk, pedig a játékosállományunk dobogós

    El kell gondolkodni Vignyevicsen!

    A belga meg buzi.

    ISTEN ÓVJA A MENNYEI ÚjPESTET!

    Azért Solymosi is megérdemel egy pacsit, ezért a mai döntetlenért. 2 kiállítás és egy tizi, bíró ennél többet nem tehet egy csapatért.

    Nyomtatott értékelése:

    1593 néző, Solymosi 7

    Pajovic 5; Pauljevic 4, Pávkovics 5, Litauszki 5, Balázs B. 5; Windecker 5, Sankovic 5; Simon K. 4, Nagy D. 5, Zsótér 5; Novothny 4.

    Cs: Tischler 5, Selimani 0, Mohl 0.

    Az elsőt én se adtam volna pirosra (igaz ütött a gyerek és azért jár a kiállítás a szabályzat szerint, viszont én azt mégis enyhébb esetnek néztem), de a második (egy focista ne faszszopózza a bírót), és a tizenegyes jogos volt. Az lett volna a baj, ha nem úgy fúj.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155