magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Újpest FC 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 4 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.19, 09:16 (szerk.: 2017.08.19, 10:55)
    Újpest Drukkerkocsma:
    Botrány, ami minden meccsen megy. Az alapjáték megvan, magyar szinten tök tisztességes is, minden meccsen vezetés, és erre... Elkeserítő. És amúgy kicsi faszságokból tevődnek össze ezek a pontvesztések.

    Danillo hülyét csinált Mohlból, ő az egyik leggyengébb láncszem.

    Novothny: 5 helyzet kell neki, hogy egy gólt lőjjőn. Tischlernek több lehetőséget kellene adni.

    Obinna ma ugyan valamivel labdabiztosabb volt, de Diarra sokkal jobb volt nála. Bár anno Diarra is elég gyengén kezdett.

    Pauljevicset luxus jobbhátvédben játszatni, csak azért, hogy a migráns kvóta meglegyen! Ebben a rendszerben nem nyitnak neki teret, mint a korábbi csapatainál. Így pedig nem tud érvényesülni a gyorsasága. Csak a védekezésben. Ott nem is futja le senki! Az első 2 meccsen középpályásként voltak támadó feladatai, így érvényesülhettek a támadó erényei. Ellenben a másik oldalon már megint állva hagyták Mohlt. Ilyen mozdulatokat NB1-ben... Amúgy nem volt rossz, de észre kellene már venni, hogy minden meccsen róla kapjuk a gólokat. Nekem továbbra is az az érzésem, hogy olyan a csapat, mint a tulajdonos. Nem nagyon akarnak eredményeket! A Honvéd mentalitásban vert meg! Õk nagyon akartak győzni. Meg is vertek, borzasztó gyenge játékkal. Amikor a 2. félidőben játék helyett (amire képes lenne a csapat), elkezdtük felrugdosni a szél hátára a labdát, már várható volt, hogy jön a szokásos... Élcsapatok ellen játszottunk, mindegyik ellen jobban és mindegyik ellen ugyanazt a mentális hibát követtük el.

    Nagyon kihegyezitek egy-két játékosra a vereséget, miközben azért a csatársorunk elég erős, gólt kapni tőlünk nem szégyen. Inkább ott csesztétek el, hogy nagyon visszaáltatok a második félidőben.

    Ettől függetlenül jó csapatotok van, az első öt, szerencsésebb esetben pedig akár a dobogóért is versenyben lehet idén az UTE.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.19, 09:11
    Csak a Kispest - Drukkerkocsma:
    Ilyen szarul már rég játszottunk.Így is nyerni tudtunk,grat a csapatnak.

    Lanza szép gólt lőtt, Danilo szép cselt nyomott, Gróf két-három szépet védett, a csapat nagyot küzdött, miénk a három pont.

    Ezek a pozitívumoksmiley

    Most értem haza, iszonyu szar meccs volt es mi katasztrofalisan jatszottunk, mindenfele tudatossag. nelkul...(a lelatorol a leggyengebb jelzo Kabangura: nincs joban a labdaval...)

    inkabb nem is ertekelnek, talan csak a pozitivum (a 3 pont mellett): Zsotert senki sem piszkalta, sot lecserelesekor a tribuntol/csaladi szektortol nagy tapsot kapott...

    A lilak letszama korrekt volt, amugy a szurkolasuk tobbnyire gyenge...

    Kabangu tényleg idegesítően gyenge volt most, bár izgult is valószínűleg. Nem nagyon kap játéklehetőséget, így pedig nem is fog belejönni.

    Danilo viszont nagyon jó volt.

    Nagyon rossz meccs volt.. Össze-vissza rugdosták a labdát a pályán.

    Lanzafame 5 meccs, 5 gól, 3 gólpassz. Remélem, nem veszi kedvét a gyenge játékunk. Nagyon elégedetlennek tűnt.

    Kabangut zavarja a labda, de ma senki nem volt jó Grófon kívül.

    Zsótér szimpatikusan viselkedett, mi meg megtapsoltuk mikor lecserélték.

    A lilákok létszámban nem voltak rosszak, a Himnusz alatti skandálás meg a "szarakispestezés" nálam a suttyóság kategória...

    Talán a szél az oka, de a hangulat sem volt az igazi - a lilákból én semmit sem hallottam.

    Mi sem toltuk jól - de legalább hátrányban is szurkoltunk.

    Az első félidőben szerintem Herjeczki volt a fék a csapatban, minden labdáját elveszítette.

    Az a helyzet, hogy olyan gyenge volt a játék, amiért igazán nem könnyű lelkesedni. Tényleg zavaró volt a szél, de az ég gyönyörű volt a meccs után, ahogy jöttünk hazafelé. smiley

    Herjeczkiből lehet, hogy nagy játékos lesz, de most még egész egyszerűen nem NB1-es futballista. Nem áll készen. Konkrétan nekem olyan érzésem volt ma, mintha egy ifistát raktak volna be a felnőtt csapatba. Félreértés ne essék, erről a legkevésbé ő tehet...

    Ami aggasztó, hogy Van der Meer még mindig erről a "szép focit" akarunk játszani dumával hadovál - egyelőre jó lenne a foci is. Nem tartom hülyének a fazont, látszik, hogy képzett, semmiképpen sem egy kókler fazon. De egyelőre mintha nem találná egyes játékos helyét, szerepét és mintha túl nagyot akarna húzni.

    A meccsen kb 15 Aberdeen szurkoló volt kint, egy csoportnyi rostocki, meg talán egy csapat holland. A skótok biztosan jól szórakoztak, a meccs előtt fejenként egy tálca sört betoltak smiley

    A Korzón ültem az E-ben a kislányommal és egyik kocsmatársunk édesanyjával.

    Zsótért mikor lecserélték, sok Honvéd drukker felállva, ütemes vastapssal köszöntötte őt, mire leült a kispadra, már skandálták a nevét.

    Valaha az ilyen jelenetekért is szerettem meccsre járni.

    Ja, ez már nem lehet véletlen, hogy minden meccsünk úgy néz ki, hogy ocsmány kezdés után idővel javunkra fordulnak a dolgok. Talán a 12. fordulótól, amikor már valamelyest ismert lesz számára az ellenfél, az első perctől működő felállással/taktikával leszünk a pályán.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387