magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Kinizsi - Jánoshalmi Spartacus 2 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Közép Csoport 1979/1980, 8. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.03, 16:02
    Nem érdemelt vereséget a Jánoshalma
    Budafok—Jánoshalma 2—1 (2—0)
    Budafok, 1000 néző, Vezette: Varga J.
    Budafoki: Szokolai — Béres, Kapitány, Stefanics, Vizi — Tóth A., Pozsár — Karajos, Tóth B. (Paizs a 67. percben), Bleicher, Krisztin (Erdővégi a 67. percben). Edző: Dobesch Gyula.
    Jánoshalma: Balogh (Csernák a szünetben) — Bátyai, Szegezdi, Maráczi, Fenyvesi IV. — Márkus, Tápai, Angeli — Józsa, Bényi (Liliom a 75. percben), Horváth. Edző: Fertőszegi Béla.
    A _ budafokiak támadásaival kezdődött a játék. Az 5. percben Tóth B. nagy lövését Balogh bravúrral hárította. A 8. percben két budafoki csatár is lesen állt. Karajos kapta meg a labdát, elfutott, s a beadást Bleicher 4 m- ről a hálóba fejelte. 1—0.
    A játék budafoki támadásokkal folytatódott, de majdnem a jánoshalmi csapat ért el gólt. A 20. percben Bényi ügyes cselekkel átjátszotta Vizit, majd igen nagy helyzetből, mintegy 10 m-ről a kapust találta telibe. A másik oldalon Tóth A., majd Karajos lövését védte Balogh. A 25. percben egy keresztlabdánál nagyot hibáztak a budafoki védők. Márkus azonban 5 m-ről a kapu fölé lőtte a labdát. A 27. percben Karajos jobbról ívelt be szabadrúgást. A labda a felugró Tóth B. válláról pattant a kapuba. 2—0.
    Az első 45 perc végéig a budafokiak támadtak, de ekkor már jól zárt a jánoshalmi védelem, sőt a második félidőben, amikor már a jánoshalmi kapuban Csernák állt, a kapussal az élen, sorra hárították a hazaiak próbálkozásait.
    Az első negyedóra végén már elfáradt a hazai együttes, s a jánoshalmiak vették át a kezdeményezést. A 60. percben Tápai remek. indításával Horváth iramodott meg. Három védőt is kicselezett, majd 14 m-ről a kapu jobb oldalúba lőtt. 2—1.
    A gól méginkább felhozta a já- noshalmiakat, s igen nagy küzdelem folyt az egyenlítésért. A 70. percben Szegezdi nagy erejű szabadrúgása alig kerülte el a kaput. A 83. percben Angeli 14 m- ről lőtt a kapu mellé. Egy perc múlva majdnem a hazaiak növelték az előnyüket. Paizs nagyszerű beadását Karajos az üres kapura fejelte. Szegezdi vetődve, fejjel mentette meg a kaput a góltól.
    A jó iramú, színvonalas mérkőzésen nem érdemelt vereséget a Jánoshalma. Lelkesen, fegyelmezetten játszott a csapat, s méltán érdemelte ki a hazai közönség tapsát.
    Jók: Karajos, Kapitány, illetve Szegezdi. Tápai, Angeli, Horváth.

    Forrás: Petőfi Népe, 1979-09-25