magyarfutball.hu

Budafoki MTE Kinizsi SE - Kecskeméti TE 4 : 3 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.07, 10:06 (szerk.: 2017.10.08, 11:20)
    Nem érdemelt vereséget a KTE
    Budafoki MTE—Kecskeméti TE 4:3 (3:1)
    Budafok. 700 néző, vezette: Berta.
    BMTE: Viktorik — Nagy K„ Szöllősi, Dinnyés — Sárközi, Kapitány — Pataki, Haraszti, Kolbert, Sebestény, Ilia (Taschner). Edző: Szollár Lajos.
    KTE: Molnár — Gudricza, Pavlovics. Suhajda dr. — Franczkó. Beregi — Dinnyés (Barta I.) Szőczey, Pongrácz, Mányoki, . Parádi (Magyar). Edző: Vass János.
    Nagyszerű labdarúgó időben kezdődött el a találkozó. Néhány perces tapogatózó játék után a KTE vezetett egy igen jónak ígérkező támadást. Az 5. percben Szőczey labdájával Parádi szabadon futhatott a budafoki kapu felé, s nagy gólhelyzetben a kapu mellé lőtte a labdát. Néhány perccel később ismét Parádi lőhetett volna gólt, de ezúttal sem tudott a hálóba találni.
    A 20. percben megszerezték a hazaiak a vezetést. Sárközi hosszú, előreívelt labdáját Kolbert mintegy 5 méterről befejelte. 1:0.
    Alig telt el négy perc, máris újabb gólt kapott a kecskeméti együttes. Kolbert a leshatáron kapott labdát mellel maga elé tette , majd Molnár hálójába lőtte. 2:0.
    Ezután több jó KTE-támadást láthattunk és a szépítő gólra nem is kellett sokáig várni.
    A 30. percben Mányoki a félpályáról indult el. A budafoki védők hátráltak. Mányoki két csel után 15 méterről nagy erővel lőtte a labdát a hosszú sarokba. 2:1.
    Jól játszott ezután a KTE, s úgy látszott, nem változik meg a félidő végéig az eredmény. A 43. percben azonban Sebestyén a jobb oldalon kitört majd az alapvonalról hátraadta a labdát. A jó ütemben érkezett Kolbert befejelte. 3:1.
    Szünet után KTE-rohamokkal indult a játék és az 55. percben sikerült bevenni a budafoki kaput.
    Ezúttal is a nagyon lendületes Mányoki tört a kapura. Dinnyéstől kapott labdával a balszélen megindult a kapu felé, majd élesen a hálóba bombázott. 3:2.
    A 65. percben kiegyenlített a KTE. Mányokit a 16- oson belül feltartották a védők. A közvetett szabadrúgást Beregi végezte el. Szőczeyhez küldte a labdát, aki mintegy 10 méterről nagy erővel lőtt a kapuba. 3:3.
    Változatos küzdelemmel teltek a percek, már úgy látszott, nem változik az eredmény, amikor a 80. percben balszerencsés góllal a hazaiak előnyt szereztek. s ezzel megnyerték a mérkőzést.
    Egy előreívelt labdát Pataki kapott meg. A KTE- védelem nem támadta meg a csatárt. Molnár megtorpant, majd újra megindult a szélső felé. aki puhán átemelte a kapuson a labdát. 4:3. A látottak alapján a KTE az egyik pontot megérdemelte volna. Sajnos, ezúttal a védelem ki-kihagyott és ez okozta a vereséget. A csapatból Mányoki a mezőny legjobbja volt, de nagyon jól játszott Szőczey és Pongrácz is. A budafoki csapatból Szöllősi. Dinnyés, Sárközi és Kolbert volt a legjobb.
    A játékvezető működése ellen egyik csapatnak sem lehet kifogása.

    Forrás: Petőfi Népe, 1969-10-07