magyarfutball.hu

Budapesti TC - Budapesti AK 1 : 3 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.04.09, 12:48 (szerk.: 2022.04.10, 11:34)
    BAK—BTC 3:1 (0:1)

    Üllöi-ut
    Biró: Orova

    A BTC megközelítőleg sem játszotta ki azt a formát, melyet a mult vasárnap a FTC ellen mutatott. A csatársor kapkodóan, a védelem pedig rendszertelenül játszott. Igaz ugyan, hogy az első félidőben állandó nagy fölényben volt, de ezt nem tudta eléggé kihasználni. Az első gólt a BTC lőtte az első félidőben. melyet a másodikban a BAK Engel góljával kiegyenlített és Takács révén kettővel meg is toldott.

    Pesti Napló, 1916. szeptember 18.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.08.06, 22:02 (szerk.: 2022.04.10, 11:33)
    BAK — BTC 3:1 (0:1).

    Bíró: Orova Henrik

    A piros-fehéreknél hiányzott Kertész, a k nek távollétében* a csapat mélyen múlt heti formája alatt szerepelt. A hátvé­dek még csak megálltak helyüket, a kapuvéd azonban első osztályú kollégái közül feltétlenül a leggyengébb. A half sor az első 45 perczben igen jól dolgozott, ezután egészen el­készült erejével. Még Rozsos sem elégített k . A csatársor bal szárnya ügyesen dolgozott, úgyszintén Pocz is, az egyetlen, a ki a BTC csapatában átlagon felüli játékot mutat.

    A BAK-ban csak a csatársor játék - elégített k', az s csak addig a meddig a győzelmét megszerezte Az első félidőben és a half time után negyed órán belül megszerzett rom goalon túl odaadás és lélek nélkül játszott. Gálos az rökös balszélső rceprezentatív jelölt alighanem az őszszel is csak jelölt marad, ellenben igen jó kvalitás k t mutatott Engl középcsatár, hibája, hogy alattomosan durva a BTC egyik-másik védőjátékosa Azonban szintén emberségesen játszhatna.

    A BTC az első fé d ben a széllel kedvező oldalon élénken támad, Pócz néhány kedvező gólhelyzetet szal sz el, egy perczczel szünet előtt azonban kornerbői védhetelenül plasz r z.

    Szünet után a BAK. van fölényben. Engl két percz után a kapus hibájából k gyenlit, a k lenczedik perczben Takács balössz kötő megszerzi a vezetést, a 17-ik perczben pedig Engl remekül irányított szabadrugása h romra szapo­rítja a BAK goalját.

    Az Újság, 1916. szeptember 18.