magyarfutball.hu

Budapesti AK - Budapesti TC 0 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.28, 21:49 (szerk.: 2022.03.01, 10:55)
    BTC - BAK 0:0

    Hungária-uti pálya
    Biró: Weisz Ferenc
    (Szombat)

    Bizonytalanul dolgozó védelmek és gyengén funkcionáló csatársorok ala­csony nívóju küzdelme, mely a muta­tott formákat hűen visszatükröztetve, góltalan mérkőzés után egy-egy pon­tot juttatott a mérkőző feleknek. A játék teljesen hijján volt a lendületes, kombináción alapuló akcióknak, s külső képén is meglátszott, hogy egyik csapatnak sem fűződik rendkívüli ér­deke a győzelemhez; itt-ott elvétve láttunk ugyan komoly akciót is, de összbenyomásunk az volt, hogy a já­tékosok máris a németországi kéjuta­záson képzelik magukat.

    A BTC Kertész és Hajdu, a BAK Deutsch és Gácsy nélkül állott fel. Stier egy-két bizonytalan védéssel vé­tette magát észre; feltűnő volt a BTC különben jó kvalitású hátvédeinek szemmellátható formahanyatlása. A fedezetsorban csak Kanyaurek tett ki magáért, s a csatársorban is csak a két szélsőtől Dobótól és Szánthótól láttunk tetszetős akciókat.

    A BAK kapujában Fodor imponáló biztonsággal végezte kevés dolgát. A hátvédek közül Szendrő a jobbik, de korántsem reprezentatív klasszis, A fedezetsorban Tóth végezte a leg­jobb munkát, bár Károly sem volt rossz. A csatársor ezuttal rendszer­telenül dolgozott, aminek következmé­nye a teljes eredménytelenség lett.

    Sporthirlap, 1920. május 10.