magyarfutball.hu

Terézvárosi TC - Vasas 0 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.19, 18:51
    Weisz Károly, a Vasasok aprótermetü fedezete, aki az ősszel a válogatott csapat tagjául volt ki­szemelve, bucsut mondott Budapestnek és szü­kébb hazájába, Ceglédre távozott. Weisz azért továbbra is lelkes katonája marad a futballnak és Cegléden folytatni fogja kedvenc sportjának kultiválását.


    Sporthirlap, 1920 február 12.
     
  2. avatar: seamandarin
    2022.02.09, 23:19 (szerk.: 2022.02.10, 12:50)
    Vas- és fémmunkások SC — TTC 0:0

    Népszi­geti pálya
    Bíró: Nyul Dezső

    Két jó védelemmel, de rossz csatársorral ren­delkező csapat közel egyenrangu küzdelme, mely végül is — az erőviszonyoknak megfelelően — eldöntetlenül végződött. A Vasasok Szabó és Ta­kács helyén tartalékkal, a TTC kompletten állott fel. A mezőnyben valamivel többet láttuk ugyan frontban a TTC-t, de csatárainak munkájából hiányzik az összjátékra való érzék, s a folytonos egyéni kisérletezés teljesen értéktelen. Nem hagy­hatjuk megrovás nélkül, hogy a csapat játékosai folytonosan civakodnak egymással, s a legválogatottabb diszitő jelzőkkel és káromkodásokkal ille­tik egymást a közönség fülei hallatára. Kopácsi­nak könnyű dolga volt. Hegyi és Fried hibátla­nul dolgoztak. A fedezetsorban Neumann volt jó, mig a csatársor Malyt is beleértve gyengén mű­ködött.
    A vasasoknál is csak a védelem tett ki magá­ért. Firitsch a kapuban jó erő. Zatykó és Mar- kovits megbízható hátvédpár, mig a fedezetsorban különösen a „kis" Weisz tetszett. A csatársor egyelőre legalább sehogysem tudja megtalálni ön­magát, még a mult szezonban oly nagy formában volt Katzer sem jó.

    Vasas: Firitsch—Zatykó, Markovits—Bánás, Gottlieb, Weisz—Sedlatschek, Katzer, Rákosy, Jellinek, Hollós.
    TTC: Kopácsi—Hegyi, Fried—Friedmann, Neu­mann, Paukovits—Maly, Recht, Procenko, Bornstein, Pach
    .

    Sporthirlap, 1919. szeptember 1.