magyarfutball.hu

III. Kerület - VII. Kerületi SC 3 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.03.31, 22:35
    III. kerületi TVE—VII. ker. SC 3:0 (0 : 0).

    Szünet előtt a VII. kerületiek védelme még derekas ellentállást fejtett ki, a második 45-ik percben azonban összeroppant a csapat, amikor is Horváth mesterhármasával a Vivók győznek.

    Az Újság, 1922. június 27.
     
  2. avatar: erdosor
    2018.10.10, 13:01 (szerk.: 2022.04.01, 12:06)
    Határ-utca, Bíró: Orova.

    Beteljesedett a VII. ker. végzete. A mérkőzés eredménye amellett, hogy eldöntötte a már hetek óta vajúdó kérdést, egyúttal hű tükre annak is, hogy a VII. ker. mostani formájában nem illik be a játék szempontjából elite-csapatok sorába. Ami jót a csapat a játék folyamán mutatott, az nem a tervszerű előkészítésből, hanem a kedvező helyzetek önkéntelen alakulásából folyt. Kielégítő munkát Hoffmann és Wagner végeztek csak s előbbi is csak addig, amíg az első gól után a csatársorba nem vonult előre, ahol durvaságaival ismételten megakasztotta a játék menetét, amikor is jónak látta visszatérni hűtlenül elhagyott helyéhez.
    A III. ker. Neuhaus nélkül állt ki. Az őt helyettesítő Bari kifogástalanul végezte munkáját, sőt néhány igen szép védést produkált. A csapat játéka egyébként szintén nem volt kielégítő s legfeljebb a védelem munkáját lehetne kiemelni. A csatársor az első félidőben teljes gólképtelenségének adta tanújelét.
    Az első félidőben III. ker. fölény, amit a VII. ker.-nek csak néhány támadása tarkít.
    A második félidő első 20. percében a VII. ker. támad gyakrabban. A 22. percben a VII. ker. védelem hibájából szerzi meg a III. ker. a vezető gólt Horváth révén, amit a 30. és 32. percben ugyancsak Horváth 3-ra szaporít,
    A mérkőzést Orova Henrik rendkívül nagy körültekintéssel és a legnagyobb precizitással vezette, ami a játéknak sima lebonyolítását kezdettől fogva biztosította.

    III. ker. TVE: Bari—Harrer, Szabó—Nagy, Kléber, Kovásznai—Plesch, Horváth, Palcsek, Skvarek, Schwartz.
    VII. ker. SC: Wagner—Juhász, Hoffmann—Weszter, Kojsza, Melich—Rémai, Csuzmann, Dóbiás, Kettl, Herczog.

    Nemzeti Sport, 1922.06.26.