magyarfutball.hu

Budapesti TC - Kispesti AC 1 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.04.05, 19:41
    Felépült Horváth Gyula, a BTC Csont néven becézett játékosa. Vasárnap játszik is már a BTC II-ben.

    Nemzeti Sport, 1922 október 28.
     
  2. avatar: seamandarin
    2022.03.31, 22:22
    BTC—KAC 1:0 (0:0.)

    A KAC eldöntetlen eredményt akarván kiforszirozni, starttól kezdve a védekezésre fektette a fősulyt, az utolsó negyedórában azonban már nem állta az iramot, amikor is Hajdu centeréből Rácz a győztes goalt lőtte.

    Az Újság, 1922. június 27.
     
  3. avatar: erdosor
    2018.10.10, 13:01 (szerk.: 2022.04.01, 11:53)
    Üllői-ut. Bíró: Nyúl II.

    Nemcsak rekkenő hőség, de a kieséstől való rettegés nyomása is ráfeküdt a játékosokra, akik feltűnő óvatosan, de egyben stílustalan játékkal kezdették a mérkőzést. A KAC kezdte a játékot, de rögtön a BTC indított támadásokat, azonban a szélsőkre bazirozott lerohanások rendszerint befejezetlenek maradtak. Szántó beadásai nem sikerültek, Hajdu alig avatkozott még a játékba, viszont a belsőket a KAC halfsor, főleg Sándor zavarta meg, akcióik keresztülvitelében. Ez a félidő a halfsorok küzdelme volt, amiben a BTC Kanyaurek nagyszerű játéka folytán határozott fölénybe került. A lelkes KAC-védők mellett azonban eredményt elérni nem tudott.

    Helycsere után nagy BTC-fölény, de a KAC tömörülő védelme és Biri biztos védése mindent meghiúsított egy ideig. A Horváth—Hajdú-szárny vitte a támadások zömét s Pócz, miután egy tiszta helyzetben kapu mellé lőtt, a 16. percben Hajdú beadását a kapuba vágta. Gól után egyideig még a BTC volt frontban, majd a KAC határozott fölénybe került s több veszélyes helyzetet teremtett Palcsek kapuja előtt. A Gresch—Norik szárny volt veszélyes, melyet a gyenge Orbán nem tudott ártalmatlanná tenni, de Kőszegi II. egyedül is sok zavaros helyzetet tisztázott.

    Nemzeti Sport, 1922.06.26.