magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 3 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.29, 22:26 (szerk.: 2017.04.30, 12:21)
    Összességében volt 45 perc jó foci a két félidőből. Varga-Böde-Gera-Bognár nagyot játszott. Sokat jelentettek Leó pontos hosszú labdái.
    A második félidőben szarul cserélt Doll, Dilavert le kellett volna vinni, Bogeszt meg nem kellett volna levinni. Botkának valahol helye lenne a kezdőben, talán Nalepa helyén.
    Moutarinak meg tanítsa már meg valaki, hogyan kell védekezésnél és támadásnál helyezkedni. Taktikailag 0 a srác. Arról nem is beszélve, hogy sárga lapos védő játszott ellene, és ahelyett hogy folyamatosan erőltette volna a párharcokat a lassú Vági ellen, inkább mindig visszafele forgott. Egy értelmes csapat értelmes edzője az ilyenre rögtön felhívja a figyelmet. Jó alapanyag a srác, csak még formálni kellene, mint Somit.
    Dilaver-Nalepa-Djurka-Ryu mehetnek nyugodtan, nem fognak hiányozni. Kleinit még megnézném vkp-ban, hátha ott használható. Ha nem, akkor neki is mennie kell.

    Ennyi óvodás csoportot egy meccsen még sosem láttam. Visítottak, amikor Zoli labdához ért, mint amikor a Vitéz Lászlóban jön a krampusz.

    Kb. 1000 gyerek kapott jegyet azon iskolákból ahol jártak Fradisták a program keretében.

    Mert ezt (is) elhiszed Knézynek mindeféle fenntartás nélkül. Kolléganőm fiának sulijában is voltak és igaz, kapnak jegyeket, de a VIP Bronzba kaptak (ők legalábbis, ez valamikor januárban volt). Amit meg mutogattak meccs közben a sok gyerekkel az a családi volt...Nem jön minden meccsre több ezer iskolás ingyenjeggyel.

    A szokottnál is több gyerek volt,még a C6 is tele volt velük ill. a szüleikkel.Egy büfében csak kp.-val lehetett fizetni.

    Bogeszt talán azért vitte le, mert még mindig fáradt lehet a szerda után.

    Zengett is a "hülye vagy" Dollnak...

    Szerintem Zoli sárgája miatt vitte le, mert ő már nem ütközhetett bátran. Kellett egy szűrő.

    Nemrég értem haza, még nem láttam mit írtatok, de az első félidőben kinn élmény volt nézni Bogesz, Zoli Dani és Varga játékát. Bár támadásban mindenki elég jó volt.

    Ugyan a második félidő belerondított az összképbe, de nem feledem, hogy milyen szép volt az első két gól.
    Az sem csúnya, ha valaki bebassza 30-ról a fölsőbe, de szerintem ilyen egy igazán szép gól.

    Ennyit jelent, ha elöl van 4 focizni tudó ember. Zoli, Bogesz, Varga, Böde. Simán szétkapták ezt a Mezőt, mint Jancsika a játékautót. A védekezésünk viszont továbbra is gólképes.

    Egyébként azt is illene látni a "szakmázóknak" hogy jó párszor túltöltünk egy oldalt, vagy Amadou, vagy Varga átmegy és így nyomunk meg egy oldalt. Akadozik ez még de van benne lehetőség szerintem.

    Hát, Sternbergben nagyot csalódtam, Botka viszont ismét remek volt. Vargát is csak dicsérni tudom, Lovre sem volt rossz, de szegény Zoli a végére láthatóan elfáradt, pedig addig jól nyomta.
    Viszont nem értem, hogy Bognár helyére miért Csukát hozta be. Az nem lehet, hogy ezt a szintet egyik fiatal sem tudná hozni...
    Örülök, hogy az oldallelátó ma többször is megdörrent!
    Hajrá, Fradi!

    Csuka ma éppen kitett magáért, kétszer is gólhelyzetbe tudott kerülni.

    Aztán szar megoldást választott.

    Sternberg egy közepesnél gyengébb focista ,ma ugy mentek át rajta a kövesdiek mint kés a vajon

    Vajon egy ilyen meccsen miért Djuri és Csuka áll be és miért nem Csernik vagy Kundrák? Olyanokat cserél be akikkel már nem számolunk, de ennek ellenére nem a fiatalokat dobja be. Játszaniuk kell? Djuri piaci árát 1-2 góllal nekünk kell srófolni? Mert amit csinál azzak csak zuhan. Nem értem ezt a balfék németet! Ennyire fogalmatlan, vagy anyagi dolgok vannak a háttérben?

    Teljesen egyetértek,még annyi,hogy ezeken kívül miért Nalepa játszik aki féllábbal már nincs itt,és ül a padon egy Hüsing aki 2019-ig ide köt a szerződése. Cukic befejezi,Duri elmegy,Nalepa is,Gerát is lehetne pihentetni,nem övé a jövő,nem értem Dollt,levitte Bogeszt aki ma elég jól mozgatta a gárdát

    Holczer4 - Lovrencsics5, Nalepa4, Leandro6, Sternberg3 -

    Gera6 (7-1), Dilaver3 - Varga R.6 (7-1),Bognár6, Amadou5 (6-1)

    - Böde7 (8-1). Rémes második félidő.

    Lehozni a fáradó embereket, stabilizálni a csapatvédekezést. Ez nagyjából sikerült, kár, hogy a kreativitás és a sebesség árán. Egyébként kb. Gera ment előre Bogesz helyére.

    Bár valóban, visszaestünk a kurvajó elsö félidőhöz képest egészét nézve.
    Lehozta Bogeszt aki a régi idők focija rosszabb verzióját kezdtr csinálni, hálistennek az első félidőben a jobbat, Csuka meg simán megszűrte a felbátorodó matyókat.
    Teljesen indokolt csere volt, ha a végén Csuka nem marháskodik csak ő rúghatott volna kettöt... Sternberg helyére Botka is okés volt, Gyuri meg nem osztott nem szorzott, Anulut pont levittem volna én is.

    Én most nem rinyálok különösebben, a 2. félidő nem volt az igazi, de kb. 10 jó perce volt a Mezőkövesdnek, aztán annyi. Kötelező győzelem volt, majd most jönnek a komolyabb meccsek, ott kell megmutatni, hogy mennyire vagyunk kint a gödörből.

    A meccsről: az első félidő több volt, mint jó, DE... amint nem mi támadunk (második félidő), egyből lejön, hogy Dila nem vkp. A jelenlegi csapat legnagyobb hibája, hogy nincs vkp (Gera nem az) Dila vkp-nek szörnyű!!!

    Mondjuk valami hasonlón nőttem fel ,a Fradi nekiugrott az ellenfélnek ,az ellenfélnek egy célja volt kihúzni az első 15-20 percet,utána reménykedhettek . Tegnap végre valami hasonlót láttam.

    Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy még tavasszal egyszer sem, helyenként már-már bajnokcsapathoz illően. Szép gólokat szereztünk, sok esetben látványosan, tetszetősen játszva.
    Aztán jött a második félidő és mintha egy másik mérkőzést láthattunk volna.
    Dilaver és Sternberg nagyon rossz napot fogott ki, Bogesz nagyon jó lesz, de nem bír még egy teljes meccset (ettől függetlenül talán Emirt kellett volna helyette lehozni...), Dani elemében volt, Zoli meg "csak Zoli" smiley Rá szavak sincsenek.

    Azt hittem többen voltunk. Mint megtudtuk, a Fradi iskolalátogatás programjának köszönhetően is voltunk ennyire sokan, ami szerintem egy remek kezdeményezés. Szép számban voltunk oldalt, főleg a családi szektor "telt meg", rengeteg volt a fiatal, sokan első meccsükön voltak.

    Nagyon jó érzés volt kint látni a rengeteg lurkót, és a hangjuk is erős volt, van amikor rákezdtek a Hajrá, Fradira.
    Középen fent a második félidőben elszabadult némi tesztoszteron és majdnem bunyó volt a lelátón, azt jó, hogy nem látták.

    Azt tudja valaki, hogy a tévések miért rakták lejjebb a kamerákat? A "gyári" közvetítőpozíciók magasabban voltak, szerintem sokkal jobb volt úgy a kép.

    http://ulloi129.hu/2017/04/29/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-3/#more-145480