magyarfutball.hu

Budafoki LC - Sárvár FC 4 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1997/1998, 1. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.04.12, 00:51
    Budafok-Sárvár 4-0 (1-0)
    Promontor u., 600 néző. Vezette: Bába (Koszó, Bánóczky).
    BUDAFOKI LC: Dobos - Tóth T„ Bálint, Gál - Somogyi, Hajdú, Sztanó, Horváth Cs. (Szendrődi, 80.), Stranyóczky - Boda (Reichenbach, 64.), Kurucz (Somlyai, 69.). Edző: Sárközi Lőrinc.
    SÁRVÁR FC: Simon - Hatvani, Radics, Koller - Marius, Horváth L., Heiczinger, Ádám, Varga (Fülöp, 56.) - Takács, Gyenti. Edző: Pintér Attila.
    GÓLSZERZŐ: Sztanó a 19. percben, 11-esből lőtt a jobb alsó sarokba (1-0), Kurucz az 51. percben, 14 méterről, ballal, félmagasan a bal sarokba lőtt (2—0), Stranyóczky a 61. percben, a 16-os bal sarkáról bombaszabadrúgást küldött a bal felső sarokba (3-0), Stranyóczky a 90. percben, a kapust is kicselezve a hálóba gurított (4-0).
    SÁRGA LAP: Marius (buktatásért) az 5., Heiczinger (lerántásért) a 48., Radics (szövegelésért) a 60. percben.
    Meglehetősen csapkodó, kiegyenlített mezőnyjátékkal kezdődött a mérkőzés, majd az ártalmatlan helyzetben lévő Somogyi felesleges buktatása miatt megítélt büntetőből a hazaiak szereztek vezetést. Ezután a sárváriak támadtak többet, néhány jó lövéssel „tesztelték” is Dobost, de egyenlíteniük nem sikerült. A második félidő elején egy váratlan kontratámadás végén újabb gólt szereztek a budafokiak, amivel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés. A hitüket vesztett sárváriak ellen a hazaiak könnyed játékkal is növelni tudták előnyüket.
    Jó: Dobos, Bálint, Gál, Somogyi, Sztanó, Stranyóczky, ill. Marius.
    Sárközi Lőrinc: - A csapat az első mérkőzésén mindent megtett a győzelemért. Nagyon remélem, hogy a feltételek is a csapathoz hasonlóan jók lesznek.
    Pintér Attila: - Mi játszottuk a futballt, de az ellenünk ítélt tizenegyes eldöntötte a találkozót.


    Forrás: Nemzeti Sport, 1997-08-11