magyarfutball.hu

Előre FC Békéscsaba - Kecskeméti FC 1 : 2 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2016.01.18, 16:12
    Továbbra is nullpontosan

    1000 néző Vezette: Kormos Gábor (Nagypál Csaba, Kujbus László) 13.00
    Békéscsaba: Kurucz Ferenc 4 - Serban Emil 5 (Majchrovics Zoltán 65. p.), Czipó Zoltán 4, Kovács Tibor 4 - Balog Zsolt 4, Csipkar Sorin 3 (Balogh József 4, 46. p.), Bánföldi Zoltán 5, Udvari Szabolcs 5, Simon Attila 3 (Valentényi Viktor 4, 46. p.) - Boros Richárd 3, Negrau Adrian 4 Edző: Vágó Attila
    Kecskemét: Erdélyi Miklós 6 - Vaskó József 6 - Kollár Zsolt 5, Maczó Miklós 4 - Kvasz Krisztián 4, Barna Csaba 6 (Kelemen János 88. p.), Váczi Zoltán 5 (Vancsa Miklós 6, 46. p.), Gabala Krisztián 6, Pintér Attila 5 - Kalina Tibor 7, Török László 5 (Tóth Attila 5, 59. p.) Edző: Nagy László
    Gól: Majchrovics 76. p. ill. Barna Cs. 5. ; Kalina 71. p.
    Sárga lap: Csipkar (belerúgott Gabalába) 45. p. ; Pintér (Serbant megrúgta) 61. p. ; Kvasz (felrúgta Bánföldit) 74. p.
    Szögletarány: 4:5 (1:2)

    5. p. : Kalina 18 méterről, szemben a kapuval, nagy erővel meglőtte a labdát, amit a vetődő Kurucz kiöklözött. Szerencsétlenségére az egyedül hagyott Barna elé, aki viszont 7 méterről a tehetetlen kapus mellett a kapuba vágta a labdát, 0-1.
    71. p. : Vancsa emelt előre a csabai kapu elé, ártalmatlannak tűnt a helyzet, Kurucz pedig kifutott szinte a 16-osig, felugrott, hogy megfogja a labdát, de az átpattant fölötte. Kalina rárontott, megkerülte Kuruczot, majd elvezette a kapuig a labdát, végül 5 méterről az üres kapuba helyezett, 0-2.
    76. p. : Udvari jobbról, szinte az alapvonalról adott be a kecskeméti kapu előterébe, Majchrovics fejjel, 7 méterről a bal felső sarokba bólintott, 1-2.

    Az első félidőben totális csődöt mondott néhány békéscsabai játékos, így Simon, Negrau ha találkozott a labdával, azonnal hibázott. Csipkar sem tündökölt, ráadásul meglehetősen idegesen és tisztátalanul játszott. Nem véletlen, hogy a hazaiak edzője lecserélte őket, de a helyükre lépők sem nyújtottak jó teljesítményt. Ugyanakkor a vendégek az első játékrészben okosan játszottak, jól alkalmazták a lestaktikát és azonnal letámadták még a saját térfelükön a csabaiakat, akik így nem tudtak kibontakozni.
    Fordulás tán is támadóbb játékot nyújtott a vendégcsapat, egészen a második gólig. Aztán visszaálltak védekezni, átadták a teret a liláknak, akik ezt kihasználva szépítettek. Ettől megjött a játékkedvük, egyre többet támadtak, de már nem tudtak változtatni az eredményen. Így továbbra is nullpontos a Békéscsaba.
    A mérkőzés egészét tekintve - mivel a Kecskemét hetven percig uralta a pályát - megérdemelt a vendéggyőzelem.

    Vágó Attila: - A labdarúgást gólra játsszák és mi ebben alulmaradtunk.
    Nagy László: - Ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk, izgalommentesebben nyerhettünk volna.

    3. Kecskemét 3 2 1 - 4-2 7
    ...
    12. Békéscsaba 3 - - 3 1-5 -

    Békés Megyei Hírlap 2000. november 20. ; Futballévkönyv 2001/I