magyarfutball.hu

Gold-Sport-Kozármisleny SE - Budapest Honvéd FC B 3 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 13:11
    NB II: KÁR AZ UTOLSÓ TIZENÖT PERCÉRT
    Kozármisleny - Bp. Honvéd II 3:0 (0:0)
    HONVÉD II:Juhász Gergely - Medgyesi József (Varga Csaba 80.), Madar Máté, Benjamin Angoua, Czár Richárd - Tisza Kálmán, Kóródi Viktor - Fazakas Géza, Szöllősi Ferenc (Czár Tibor, 68. p.), Bojtor László - Vólent Roland.
    Edző: Varga Károly
    KOZÁRMISLENY: Antal Sándor - Éles András, Finta Zoltán, Dienes András, Tóth István - Kollega Krisztián (Laki Zoltán, 70.p), Vojnic-Zelic Sasa, Tóth Zoltán, Barta László - Fabio De Oliveira (Hergenrőder Tamás, 89. p.), Lauer Norbert (Kutyáncsányin Jevrem, 80. p.)
    Vezetőedző: ifj. Bene Ferenc
    Míg Csábi József Nyíregyházán tolmácsolta nagyon várt győzelembe a Honvédot, addig Kozármislenyben a Bp. Honvéd U17-es csapatának edzője,(az U17 négy ponttal vezeti a bajnokságot!) Varga Károly ült le a Honvéd II kispadjára. A cél természetesen meglepetés okozása volt. Ennek érdekében a csapat videón elemezte a Kozármisleny egyik mérkőzését is, és hetvenöt percig jól is állt a meccsünk.
    Csak egy rendszeresen az első osztályban is szóhoz jutó játékos erősítette a tartalékcsapatot, az NB1-ben sárgalapos eltiltását töltő Benjamin. Két játékos első NB2-es meccsét játszotta, Vólent Roland és Czár Richárd. Tisza Kálmán nyáron érkezett a Szolnoki MÁV csapatától, ő már játszott tavaly a Keleti csoportban.
    A tízedik percben talán egy kicsit jószívű büntetőhöz jutott a hazai csapat, ekkor Lauer esett el egy védőnk szorításában. A megítélt büntetőt Tóth Zoltán mellérúgta. A mieink berendezkedtek labdaszerzésekből kontratámadásokra, szervezetten védekeztek. A labda inkább a hazaiaknál volt, de igazi nagy ziccert csak a félidő végén tudtak kialakítani, Lauer nem találta el a kaput. A szünet előtt még Vólent került helyzetbe, de sajnos a lövése célt tévesztett. A második félidőben folytatódott a hazai mezőnyfölény, elsősorban pontrúgásokból veszélyeztettek a kozármislenyiek. A hetvennegyedik percben egy szabadrúgást megcsúsztattak a sárga mezesek, majd némi kavarodás után Éles talált közelről a hálónkba. 1:0. A kapott gól után szerkezetváltozással 3-2-3-2-es játékrendszerre állt át a csapat, ekkor Czár Tibor lövését csak bravúrral védte Antal. A nyolcvannyolcadik percben egy eladott labda után Laki Zoltán rúgott nagy gólt a kapunk jobb oldalába. 2:0. A hosszabbítás is tartogatott még egy hazai gólt, a kilencvenegyedik percben a volt ferencvárosi Barta László vállalkozott távoli lövésre, a labda megpattant, és így az elvetődő Juhász mellett a kapunkba kötött ki. 3:0. Kár, hogy az utolsó negyedórát nem tudtuk kivédekezni. A meccs után az ellenfél vezetőedzője Bene Ferenc kiemelte, hogy értékes győzelmet arattak, és szép jövő előtt állnak a kispesti fiatalok. A következő hétvégén a ZTE tartalékcsapatát fogadjuk.

    NB II nyugati csoport 13. forduló:

    Kozármisleny - Bp. Honvéd II 3:0 (0:0)
    Gólszerző: Éles 74.p, Laki Z. 88.p, Barta 91. p.
    2009.10.31. 13:30
    Kozármisleny, 300 néző
    Vezette: Barna Gábor

    Varga Károly: - Bármilyen furcsa, az eredmény ellenére azt gondolom, sikerült helyt állni egy jó csapat ellen. Öt ifistával, hetvenöt percig szervezetten, masszívan fociztunk, a játékunkban még a bravúr lehetősége is benne volt. Sajnos a végén kiütközött a rutintalanságunk, érzésem szerint túlzott lett a gólkülönbség.

    Forrás: honvedfc.hu (http://honvedfc.hu/hirek/5729)