magyarfutball.hu

Kazincbarcikai SC - Nyíregyházi FC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 15:37
    Kazincbarcikai S C -Nyíregyházi FC 1-0 (0-0)
    Kazincbarcika, 400 néző. V.: Bede (Győr, Török)
    Kazincbarcika: Kiss Á. - Földeák, Sztahon, Szabó Zs. - Balogh, Harnócz, Lukács, Körösi, Gál - Remenár, Hanyecz. Edző: Kálmán Vilmos.
    Nyíregyháza: Vadon - Czap - Barna, Kiss Gy. - Turóczi, Kondora, Kovács, Karkusz, Kákóczki - Domokos, Capatina. Edző: Kiss Miklós.
    Csere: Balogh h. Takács a 71., Turóczi h. Szatke, Kovács h. Németh mindkettő a 73. percben, Kákóczki h. Bagoly a 80., Remenár h. Kundrák a 86. percben.
    Sárga lap: Lukács a 27., Gál a 71., Földeák a 81. percben.
    Gólszerző: Hanyecz az 55. percben.
    2. p.: Turóczi 16 méterről, fű alatti lövéssel kísérletezett, a labda Kiss kezében kötött ki.
    35. p.: Lukács húzott cl a jobb oldalon, 15 méterről lövéssel kínálta meg Vadont, aki a léc alól piszkálta ki a labdát.
    50. p.: Lukács balról, 17 méterről célzott, Vadonnak semmi gondol nem okozott a labda birtokba vétele.
    55. p.: A hazai nézők által Kojak becenévvel illetett Gáll bal oldali beadása után Hanyecz 6 méterről a bal kapufára pörgetett, a visszapattanó labdát pedig ugyanő a hálóba belsőztc. 1-0.
    72. p.: Kovács 30 méteres szabadrúgása izgatta a kedélyeket, a labda néhány centivel zúgott el a bal kapufa mellett.
    A hosszúra nőtt Bede sípmester alighogy megszólaltatta „hangszerét”, szinte rendelésre rákezdett az eső. Felfrissült a levegő, s bízvást hihettük: vége a meleg miatti kókadtságnak.
    Nos lehet, hogy a játékosok örültek a klímaváltozásnak, ám a hála elmaradt. A két csapat ugyanis olyan csapnivaló első félidőt „hozott össze”, amely csak egy jelzővel illethető - siralmas! Küzdelem volt, futball semmi. A fiúk a két tizenhatos közötti területet taposták, „szűzen hagyva” a kapuk előtti térséget. Nem csoda hát, hogy - az unalmas tili-tolinak is köszönhetően - midőn dörgés, villámlás kíséretében valóságos felhőszakadás zúdult az am úgy is megviselt barcikai pályára, menekült, ki merre látott.
    A szünetben Bede bíró biztos, ami biztos alapon húsz percig az öltözőben tartotta a harcoló feleket, várva a vihar elvonulását. Eközben kiürült a lelátó, így csak a leg- fanatikusabbak rögzíthették: a mérkőzés egyetlen épkézláb támadását góllal zárták a hazaiak .Vadon Lajos először nyúlt maga mögé, amióta nyíregyházi színekben teljesít szolgálatot. Négy és „fél” meccsig bírta... A maradék időben az NYFC-nek szemernyi esélye sem volt az egyenlítésre, noha a Kazincbarcika csupán lelkesedésben „mutatott többet” a Kiss-gárdánál.
    Ezen az amolyan „felejtsük el, de gyorsan” találkozón a lélektelenül, mélyen tudása alatt futballozó Nyíregyháza nem csak három pontot veszített...
    Kálmán Vilmos: - Fegyelmezetten; taktikusan jól játszott a csapat. Egy góllal mindenképpen jobbak voltunk.
    Kiss Miklós: - Megérdemelten nyert a Barcika. Úgy látszik, játékosaim a nyolc közé jutással befejezettnek tekintik a bajnokságot.

    Forrás: Új Kelet, 1997-05-20