magyarfutball.hu

FC Hatvan - Diósgyőri FC 1 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1994/1995, 12. forduló
nézőszámok:
  1. Futball'95: 1.500
  2. Nemzeti Sport: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: marcidvtk
    2018.10.22, 19:41 (szerk.: 2018.10.22, 20:06)
    FC Hatvan - Diósgyőri FC 1-1 (0-1)

    NB Il-es bajnoki labdarúgó mérkőzés. Hatvan, 1000 néző. V.: Hrabovszky.
    Hatvan: Nagy I. - Varga A., Károly, Cseresznyik, Karkusz, Nagy G., Orovecz, Nagy Gy. T., Szaszovszki, Németh, Bíró. Edző: Tóth Dénes. Diósgyőr: Hanyecz - Budai, Vámosi, Szabó, Farkas, Csillag, Molnár, Buliga, Vitelki, Varga S., Rácz. Edző: Oláh Ferenc.
    Gólszerző: Farkas a 30., ill. Varga A. a 87. percben.
    Csere: Karkusz helyett Nyikos a 32., Rácz helyett Szakos a 81., Varga S. helyett Simon a 89. percben.
    Sárga lap: Vámosi a 9., Budai a 42., Rácz az 52., Nagy G. az
    55., Orovecz a 86. percben. Kiállítva: Budai a 79. (második sárga lap után) percben.
    24. perc: Varga S. húzott el a jobb szélen, középre adott Ráczhoz, akinek 8 méteres lövését a gólvonalon álló Varga vágta a mezőnybe.
    25. perc: Szabó a balösszekötő helyéről leadott lövését Nagy Igor ütötte ki.
    30. perc: Baloldali szögletrúgás után Varga S. visszafejelt a labdát Farkashoz, aki 4 méterről bólintott a kapuba, 0-1. 43. perc: Nagy G. futott el a jobb oldalon, az alapvonal közeléből középre gurított, de a gólvonal előtt végighaladó labdát Budai szögletre rúgta. 62. perc: Varga S. szlalomozott a védők között, de hosszan szöktette magát és így a kapusé lett a labda.
    87. perc: Bíró futott el a bal oldalon, nagyszerűen adott középre, és az üresen álló Varga A. 4 méterről fejelt a kapu bal felső sarkába, 1-1.
    A kezdőrúgást Farkas Kálmánná, az MSZP polgármester-jelöltje végezte el.
    A négy kezdő emberét nélkülöző FC Hatvan alaposan átszervezett csapattal lépett pályára, a hetek óta veretlen Diósgyőr ellen. A korábbi mérkőzések tapasztalataiból okulva saját térfelére visszahúzódva kezdett a hazai gárda. Átadták a kezdeményezést a vendégeknek, akik éltek is a lehetőséggel. A borsodiak többet birtokolták a labdát, és harcoltak ki mezőnyfölényt. Gólhelyzeteket is teremtettek, ám Rácz két alkalommal is elvétette a kaput. Fél óra elteltével góllá érett a vasgyáriak fölénye, és megérdemelt vezetéshez jutott a DFC.
    A második játékrész gyökeres fordulatot hozott a játékban. A hazai csapat vette át a játék irányítását és sokkal pontosabban passzoltak Oroveczék, mint tették azt korábban. Szerkezeti változást is végrehajtott Tóth Dénes edző, ugyanis az emberfogóként kezdő Varga Attilát előre küldte csatárnak. Igazságos pontosztozkodással ért véget a közepes iramú és színvonalú találkozó, ahol a két ellentétes félidő alapján reális eredmény született. Jók: Károly, ill. Budai, Buliga, Molnár I.
    Tóth Dénes: - Tartalékosán álltunk fel, és így az egy pont elfogadható, amit a második félidei „akaratos” játékunkkal megérdemelten szereztünk meg. Sajnos helyzetünk továbbra is válságos.
    Oláh Ferenc: - Egy megnyert mérkőzést veszítettünk el fegyelmezetlenség és figyelmetlenség miatt.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap 1994. november 7.