magyarfutball.hu

FC Hatvan - Diósgyőri FC 0 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1996/1997, 18. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 17:49
    FC Hatvan - Diósgyőri FC 0-1 (0-1)
    NB II.-es labdarúgó-mérkőzés, Hatvan, 1500 néző. V.: Vágner (Vida, László).
    FC Hatvan: Nagy I - Gephard - Gombos, Nagy Gy.T. - Zvara, Győri, Andrási, Lénárt, Bessenyei - Nagylaki, Rob. Edző: Bóna Zoltán.
    DFC: Rácz, Dzsinovics - Földvári, Nagy S., Farkas J. - Chiratcu, Danes, Kiser, Buliga - Lehoczki, Kotula. Edző: Tornyi Barnabás.
    Csere: Chiratcu helyett Varga S. a 37., Rob helyett Havrán az 59., Gombos helyett Szabados a 67., Győri helyett Brezovszky a 69., Dancs helyett Farkas A. a 73., Lehoczki helyett Tóth D. a 78. percben.
    Gólszerző: Chiratcu a 16. percben.
    Sárga lap: Gephard a 25., Bessenyei a 38., Varga S. az 50., Farkas J. a 81. percben.
    12. perc: Kotula adott Dancs elé, aki 17 méterről alig lőtt a bal kapufa mellé.
    16. perc: Kotula jól ívelt a bal oldalról középre, ahol az üresen álló Chiratcu nyolc méterre a kaputól Nagy Igoron és a gólvonalon álló Gomboson át fejelt a kapuba, 0-1.
    24. perc: Buliga jobb oldali szöglete után Lehoczki fejese szállt el keresztbe a kapu előtt.
    31. perc: Győri, Rob, majd újra Győri volt a labda útja, melynek végén utóbbi már csak Ráczcal állt szemben, ám lövés helyett cselezett a 16- oson belül, s a kapus szerelte.
    46. perc: Győri 30 méterről lövésre szánta el magát, ám labdája, ha nem is sokkal, de elkerülte a jobb felső sarkot.
    56. perc: Kotula a félpályától indulva futott el bal oldalon, jól ívelt a másik oldalon érkező Lehoczkihoz, aki fejjel nem tudta megjátszani a labdát.
    75. perc: Kiser ugratta ki Lehoczkit, akit Gephard választott el nem éppen szabályos módon a labdától, a bíró azonban továbbot intett.
    78. perc: Gephard 25 méteres, középre tartó szabadrúgását fogta Rácz.
    82. perc: A Brezovszkiról lepattanó labdát Bessenyei lőtte a bal oldalról kapura, amit Rácz tolt szögletre.
    88. perc: Diósgyőri kontratámadás végén Kotula adott be a bal oldalról Vargához, aki Kiser elé passzolt, ám a lobogó hajú középpályás eldőlve nem találta el a kaput.
    Egy perces gyászszünettel kezdődött a mérkőzés a napokban elhunyt egykori hatvani játékos, Simon Sándor emlékének adózva. Az erős szél által támogatott diósgyőri együttes kezdett aktívabban, de az első helyzet a vendégek kapuja előtt alakult ki. Az elszántabb piros-fehérek negyedóra elteltével aztán vezetést szereztek, amit Győri kétszer is kiegyenlíthetett volna, lehetőségeit de elpuskázta a hatvani játékos. A vendégek többször is - főként fejesekkel - veszélyeztették Nagy Igor kapuját, újabb gólt viszont már nem szereztek. Mint számítani lehetett, szünet után a szél a hazaiakat segítette, akik a vendégekkel ellentétben nem tudták kihasználni ezt. Hiába, zajlott a játék a DFC térfelén, Zvaráék támadásaiban nem volt átütőerő. Közepes színvonalú és átlagos iramú mérkőzésen így a vendégek szerezték meg a győzelmet. Ám a pontosztozkodás jobban tükrözte volna a játék képét. Jók: Andrási, Gephard, Nagy Gy. T., Bessenyei.
    Bóna Zoltán: - Nehéz, küzdelmes mérkőzésen azt hiszem, érdemtelenül kaptunk ki.
    Tornyi Barnabás: - Örülök a győzelemnek és a 3 pontnak. A világon a legjobban a szelet utálom.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1997-03-17