magyarfutball.hu

Bajai FC - Budafoki LC 0 : 3 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1994/1995, 17. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.12, 14:50
    Háromszor is (be)köszöntek a vendég budafokiak
    BAJAI FC-BUDAFOKI LC 0-3 (0-1)
    Baja, 800 néző. Vezette: Zsob- rák (Balajti, Szőke).
    Bajai FC: Tomik- Palla, Kapity, Goretich K., Szűcs, Kiss J., Bálint, Kovács (Martity, az 53. percben), Ádám (Sárközi, a 72. percben), Csernák, Csintalan. Edző: Hímer István.
    Budafok: Jeszenszky- Takó, Szabó, Króner, Vanicsek, Bősze, Carlos, Szamosi, Somogyi, Babai, Nagy (Magosi, a 62. percben). Edző: Krivitz Tamás.
    Sárga lap: Goretich K. a 45. percben.
    25. perc: Vanicsek ívelt szabadrúgást a bajai kapu elé. Az ötös túlsó oldalán Takó megelőzte a védőket, és a bentragadó Tomik mellett a jobb alsó sarokba fejelt: 0-1.
    28. perc: Csintalan egyedül maradt középen, de nem kapura, hanem kifelé fordult, Kovács elé gurított, akinek lapos lövését lábbal hárította a vendégek középhátvédje.
    34. perc: Kapity éppen Somogyi elé fejelte a labdát, akinek hatalmas kapáslövése a lécen csattant.
    75. perc: Somogyit buktatták fölöslegesen a bajai védők a 16-oson belül. A jogosan megítélt büntetőt Szabó a kapu jobb alsó sarkába helyezte: 0-2.
    85. perc: Babai futott el a jobb szélen. Első lövését még hárította Tomik, de éppen a csatár elé ütötte a labdát. Babai azt 3 méterről a léc alá vágta: 0-3.
    Az első negyedóra végén Csintalan révén kétszer is vezetést szerezhetett volna a Baja, ám kimaradtak a helyzetek. A vendégek viszont első támadásukból gólt szereztek. Előnyüket a félidő végéig megőrizték. A második játékrészben is kiegyenlített játék folyt, de egy teljesen fölösleges szabálytalanság után büntetőből növelhette előnyét a Budafok. A Bajai FC ráadásul 10 emberrel harcolta végig az utolsó húsz percet, mivel Szűcs megsérült, s már nem volt cserelehetősége a bajai mesternek, Hímer Istvánnak, így végül magabiztos győzelmet aratott a a mezőnyben jól kombináló budafoki vendégcsapat.
    Kitűnt: a hazai csapatból senki, illetve Babai, Takó, Somogyi, Szabó.
    Hímer István: - Már a mérkőzés előtti jelek is rosszak voltak sok sérültünk miatt. Szűcs kiválásával pedig eldőlt a három pont sorsa.
    Krivitz Tamás: - A második félidőben nyújtott játékunkkal megérdemelten nyertünk.

    Forrás: Petőfi Népe, 1995-03-20