magyarfutball.hu

Bajai FC - Budafoki MTE 3 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1992/1993, 16. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.500
  2. Petőfi Népe: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.12, 08:51
    Gólparádét hozott a bajai tavasz
    BAJAI FC—BMTE-TÖRLEY 3—0(0—0)
    Baja, 1500 néző. Vezette: Fodor (Sóthy, Dravecz).
    Baja: Szabó — Palla, Raffai, Szűcs, Kiss, Kovács I., Tóth (Koch a 67. percben), Ádám, Kuh- levszkij (Bulasenkó a 80. percben), Horváth Á. Edző: Rónai Sándor.
    BMTE: Jeszenszky — Héjjas, Csiba, Sirmán, Bruzsa, Sári (Ódor a 70. percben), Varró, Szöszke, Takó, Martin, Magosi. Edző: Sárközi Lőrinc.
    Sárga lap: Palla az 57., Martin a 67. percben.
    18. perc: Tóth került lövőhelyzetbe, a labda, a tömörülő védőkről szögletre pattant.
    43. perc: Palla hatalmas partdobása a kapu előtt Kuhlevszkij elé került, aki fordulásból kapura lőtt, ám a labda ismét a védőkben akadt el.
    47. perc: Tóth hibájából majdnem a vendégek szereztek vezetést, de az utolsó pillanatban Raffai mentett a kiugró Magosi előtt.
    56. perc: Magasi szabadrúgást Szabó kapus a felső lécre öklözte.
    66. perc: Egy előrevágott labdát Takó elfejelt a kimozduló Jeszenszky kapus elől, éppen a berobbanó Kuhlevszkij elé, aki 3 méterről fejjel az üres kapuba továbbított. 1—0..
    75. perc: Csiba lépett ki a bajai védők közül, Szabó kapus meresz vetődéssel szedte le a csatár lábáról a labdát.
    77. perc: Kovácsot buktatták a kaputól 18 méterre, a szabadrúgást a sértett végezte el, és pompás mozdulattal a felső sarokba csavarta a labdát. 2—0.
    90. perc: Koch tört be a 16-osra, a védők támadták, de még Bulasenkó elé tudta perdíteni a labdát, aki egyből, 14 méterről, nagy gólt lőtt. 3—0.
    Az első félidő bajai fölényére jellemző, hogy a vendégek mindössze egyetlen alkalommal célozták meg a bajai kaput. Ugyanakkor a hazaiak sok helyzetet dolgoztak ki, ám többnyire rosszul céloztak. A második félidőben a vendégek kezdtek jobban, mégis a bajaiak szerezték meg a vezetést, s ezután a játékuk sokkal gördülékenyebbé vált. Az utolsó percekben már felszabadult, igen jó játékot láthatott a bajai közönség, és gólokban sem volt hiány.
    Kitűnt: Szabó, Kiss, Kovács I., illetve Sári, Takó, Csiba.
    Rónai Sándor: — Az ismert nehézségek tudatában örülök a végeredménynek, mert ebben az eredménycentrikus világban csak a győzelem a fontos.
    Sárközi Lőrinc: — Az első félidőben küzdelmes mérkőzést láthattunk, ekkor még elégedett voltam a csapatommal, a második félidőben kitámadtunk, de a fegyelmezetlen védőjátékunk miatt a bajaiak dolgát könnyítettük meg.

    Forrás: Petőfi Népe, 1993-03-16
    Megjegyzés: A Budafok "Szöszke" néven szereplő játékosa gyaníthatóan elírás, valószínűleg Bőszéről van szó