magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Törley - Szolnoki MÁV MTE 1 : 3 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.01, 09:02
    Szolnoknak jár a pezsgő
    Budafoki MTE-Törley - Szolnoki MÁV MTE 1-3 (0-2)
    Budafok, 600 n., v.: Birincsik (Márta, Tóth B.)
    BMTE-Törley: Hegyesi-Szabó V., Balogh, Bátyi, Gál-Takó, Vanicsek, Dobesch, Sirmán-Kozma, Szabó Z. Edző: Sárközi Lőrinc
    Sz. MÁV MTE: Ladányi-Kántor, Ágh, Földi-Hegedűs, Moldván, Horváth, Lajkovics-Bontovics, Rostás, Rózsavölgyi. Mb. edző: Moldván Miklós
    Csere: Gál h. Farkas a 28., Szabó Z. h. Babinszki a 62., Hegedűs h. Tóth a 74., Rózsavölgyi h. Birinyi a 77. percben. Góllövő: Bontovics az 5., Hegedűs a 19., Horváth a 75., Dobesch a 87. percben.
    Sárga lap: Szabó Z. a 44., Sirmán az 56., Balogh az 57., Moldván a 64., Ágh a 82. percből.
    5. perc: Rostás a budafoki 16-os jobb oldali vonalától ívelt szabadrúgást a kapu elé, és a berobbanó Bontovics két méterről a hálóba fejelt, 0-1.
    19. perc: Ágh a saját térfeléről hosszú labdát küldött a budafoki térfélre. Bontovics és Hegedűs zavarta a hazaiak védőjét, az újonc volt a szemfülesebb, a megszerzett labdával elhúzott a kiinduló kapus mellett is, és csaknem az alapvonalról a hálóba helyezett, 0-2.
    32. perc: Dobesch távoli lövése a talajon megperdült, és a meglepett Ladányi melléről szerencséjére nem a kapuba, hanem szögletre pattant
    38. perc: Dobesch bal felső sarokba tartó szabadrúgását Ladányi szögletre öklözte.
    48. perc: Rostás mesteri labdával szöktette Hegedűst, akit az ötösön nehezen szereltek szögletre.
    53. perc: Az egyedül maradt Vanicsek a kaputól 3 lépésre az égbe lőtt
    74. perc: Partdobás után Tóth vissza- passzoit Moldvánnak, aki átívelt a bal oldalra, a magányosan álló Horváth nagy nyugalommal a hálóba fejelt, 0-3.
    87. perc: Dobesch mintegy 17 méteres szabadrúgásból a jobb sarokba lőtt, 1-3.
    Tóth Tibor belázasodott, így Moldván mestanek az utolsó pillanatban változtatni kellett a tervezett összeállításon. Ugyanakkor bemutatkozott első NB II- . es mérkőzésén a Szajolból visszaigazolt 20 éves Hegedűs Róbert. Várakozáson felül jól kezdődött a mérkőzés a szolnoki cssapatnak. A gyorsan szerzett vezetés megnyugtatta a játékosokat. Fokozódó önbizalommal a taktikai utasításokat betartva, fegyelmezetten, nagy akarrással küzdöttek, ami újabb gólt eredményezett A hazaiak távoli lövésekkel kísérleteztek, de azok rendre célt tévesztettek. Szünetben Moldván azt kérte társaitól, hogy továbbra is az első félidőhöz hasonló felfogásban játsszanak, a várható budafoki rohamokra az első negyedórában ne kapjanak gólt. A jóslat bekövetkezett, a hazaiak nagy erővel támadtak, helyzetük is adódott, de a MÁV MTE állta az ostromot. Ebben a játékrészben a BMTE játszott fölényben, rendkívül küzdelmes volt a mérkőzés, de a szervezettebben és higgadtabban játszó MÁV MTE még növelte is az előnyét, és a vártnál biztosabban győzött.
    Jó: Szabó V., Sirmán, ill. Kántor, Ágh, Hegedűs, Moldván, Bontovics.
    Sárközi Lőrinc: - Súlyos egyéni hibák miatt vesztettünk.
    Moldván Miklós: - Gratulálok a csapatnak, mindenki maradéktalanul betartotta azt, amit megbeszéltünk, nem volt gyenge pontunk, megérdemelten nyertünk.

    Forrás: Új Néplap, 1991-09-09