magyarfutball.hu

Mohácsi Új Barázda TSZ SE - Budafoki MTE-Törley 3 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1990/1991, 18. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.300
  2. Új Dunántúli Napló: 1.300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 21:01
    Még több gólt lőhettek volna a mohácsiak
    Mohácsi Új Barázda Tsz SE-BMTE-Törley 3-0 (I-0)
    Mohács, 1300 néző. V.: Kéri
    Mohács: Antal - Újvári, Katona, Kiss Gy. Reit — Nagy E., Becker, Héjjas (Simon, a szünetben), Kovács Z. — Martina (Kovács L., az 55. percben), Jelena Edző: Weiszbart József
    BMTE-Törley: Lippai - Martin, Bátyi (Takó, a 61. percben), Csikós (Sztrizsakov, a szünetben), Cseresznyik - Stranyóczki, Horváth, Herbály, Godó — Jankov, Kénoszt Edző: Sárközi Lőrinc.
    Lüktető, izgalmas volt az elején a játék, jól szórakoztak a nézők, annak ellenére is, hogy egyre-másra hagyta ki helyzeteit a Mohács. A 32. percben aztán emberelőnybe kerültek a Duna-partiak. Jelenő kopott kitűnő labdát a jobb szélen, lefutotta a védőjét, de mikor a 16-oshoz ért, Horváth hátulról elkaszálta. Kéri játékvezető a vendégek középpályásának habozás nélkül felmutatta a piros lapot.
    A 39. percben megszületett a vezető gól. Kiss Gy. futott fel középen, meg is kapta a labdát, felnézett, majd a középen kiugró Becker elé tálalt, aki az eléje vetődő kapus mellett a jobb sarokba gurított (1-0).
    A második félidő is kimaradt mohácsi helyzetekkel indult. Aztán az 55. percben Martina javított. Az addig sokat hibázó csatár - miközben a gyúró már jelezte, hogy őt akarja lecserélni Weiszbart edző — Nagy E. szólóját követően 15 méterről hatalmas gólt lőtt - igy a nézők vastapsa kísérte az öltözőbe. (2-0).
    Nem sokáig ünnepelte Martinát a hazai szurkolósereg. A középkezdés után Beckerhez került a labda, s ő ragyogó szóló után a kapust is kicselezve megszerezte csapata 3. gólját (3-0). Nem állt le a Mohács, az emberhátrányban tévő ellenféllel szemben sorra dolgozta (és hagyta) ki helyzeteit. Időnként akkora fölényben játszottak a hazaiak, hogy majd felbillent a pálya, az eredmény azonban a hátralévő időben már nem változott.
    Jók: Kiss Gy., Becker (a mezőny legjobbja), Kovács Z„ Jelena, illetve Herbály, Kénoszt.
    Weiszbart József: - Az eredmény nem igazán tükrözi a játék képét, Ha csatáraink csak minden harmadik helyzetüket kihasználják, megduplázhattuk volna góljaink számát.
    Sárközi Lőrinc: — A korai büntető eldöntötte a mérkőzést. Fegyelmezettségben nem voltunk versenyben a Moháccsal.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1991-03-25