magyarfutball.hu

Bp. Volán SC - Komlói Bányász SK 2 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1989/1990, 18. forduló
nézőszámok:
 1. Dunántúli Napló: 600
 2. Nemzeti Sport: 600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: lattila2
  2017.12.31, 16:39
  Bp. Volán-Komlói Bányász 2-0 (1-0)
  Czabán Samu tér, 600 néző. V.: Varga J.
  Bp. Volán: Berecz - Schneider, Urbán, Szőlősi, Arató — Szabó, Hídvégi (Füzesi, a 77. percben), Farkas - Balogh, Orovecz (Kenesei, a 73. percben), Kajdi. Edző: Ebedli Ferenc.
  Komló: Tábit - Miklós, Torna, Vukman, Andreidesz (Klomfár, a 69. percben) — Szatmári, Hüber, Katona - Szirtes (Boday, a 63. percben), Takács, Lukács. Edző: Kresz László.
  A 34. percben 20 méterre a komlói kaputól szabadrúgáshoz jutott a Volán. Szabó és Farkas állt a labda mögé, Szabó átlépte, majd Farkas ballal hatalmas, védhetetlen lövést küldött a jobb felső sarokba. (1-0). A 72. percben Szőlősi a jobb összekötő helyén kitűnő labdát tálalt a befelé induló Balogh elé, aki egy cselt csinált befelé, és 8 méterre jobbal a jobb sarokba helyezte a labdát, (2-0).
  Remek időben lépett pályára a tavaszi idényben eddig jól szereplő két együttes, hiszen az első két fordulóban még gólt sem kapott a Volán, illetve á Komló. A vendégegyüttes nem játszott alárendelt szerepet, a mezőnyben egyenrangú partnernek bizonyult, de a kínálkozó gólszerzési lehetőségeket a tébláboló csatárok rendre-módra kihagyták. A Volán főleg a második játékrészben sokkal tervszerűbben és okosabban futballozott és teljesen megérdemelt győzelmet aratott. A mérkőzés leírásához hozzátartozik, hogy az 51. percben Lukács lábában volt az egyenlítési lehetőség, de Berecz bravúrosan hárította közeli bombáját. Jók:
  Berecz, Farkas, Urbán, Szőlősi, illetve Tábit, Katona, Hüber.

  Forrás: Dunántúli Napló, 1990-03-19