magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - Bp. Volán SC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: lattila2
  2017.11.09, 19:14
  Komlói Bányász-Volán 1-0 (0-0)
  Komló, 500 néző.V.: Stamler
  Komló: Tábit — Hammer, Miklós, Tigyi, Andreidesz — Jurín, Hüber (Hohmann, a 66. percben), Szatmári (Stemler, a 75. percben) — Boday, Takács, Kolompár, Szakosztály-igazgató; Boday Ferenc
  Volán: Berecz — Schneider, Krasnyánszky, Hegedűs, Regele — Szabó, Magyar, Varga — Hídvégi, Kajdy, Varró (Orosz, a 60. percben). Edző: Kiss László.
  55. perc: Kolompár több jó csel után pontosan indította a jobb szélen Bodayt. A szélső jól csavart a kapu elé, és a túlsó oldalon érkező Takács combjáról a jobb alsó sarokba pattant a labda (1-0).
  Zuhogó esőben, a víztócsákkal tarkított pályán nem volt könnyű dolguk a játékosoknak, akik a mostoha körülmények ellenére érdekes 90 percet produkáltak. Bár az első percek már gólokat ígértek, csak egyszer került & hálóba a labda. Egy mintaszerű akció döntött a végig irányító, többet kezdeményező és a kapura is lényegesen több veszélyt jelentő Komló javára, a fiatalokat felvonultató Volánnal szemben. Jók: Miklós, Jurin, Takács, Kolompár, ill. Schneider, Krasnyánszky, Magyar.

  Forrás: Dunántúli Napló, 1989-05-02