magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE - Oroszlányi Bányász SK 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.23, 14:33
    ZTE—OBSK 2-1 (1-1)
    Zalaegerszeg, 3000 néző. Vezette: Varga L.
    OBSK: Tőkés (Simon 62. perc) — Miksi, Kláris, Verő, Gárdony — Hegedűs, Zsidó, Kiszi, Simon T. — Tamás, Szendrei. Edző: Tornyi Barnabás.
    A 3. percben a Simon— Szendrei összjáték után, utóbbit buktatták a 16-oson belül, s a megítélt büntetőt Kláris értékesítette: 0-1.
    Nagy iramú, élvezetes játék után, melyben mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, a 40. percben Wittmann 18 méterről, szabadrúgásból a jobb felső sarokba nyeste a labdát: 1-1. A második félidő újabb oroszlányi helyzettel kezdődött. Simon indításával Tamás elhúzott a jobb szélen, majd visszagurított, de a támadást követő Simon 16 méteres lövése elakadt a védőfalban. Az 56. percben szögletrúgást végzett a hazai csapat, a beívelt labdát Tőkés kiejtette, nagy kavarodás után kétszer is a gólvonalról mentettek az OBSK védői. Ennél az esetnél Tőkés megsérült, le kellett cserélni. A 71. percben oroszlányi támadás végén a védőkről lepattanó labdára Tamás csapott le, s nagy helyzetben 14 méterről mellé gurított. A 88. percben Kiszi kígyózott át a hazai védelmen, a 16-os előtt buktatták, de a labda Tamás elé került, aki vaktában keresztbe lőtte azt a kapu előtt. A kimaradt lehetőség után, egy kapu elé ívelt labdára Kámán rajtolt, s miután nem érhette el, Kiszi és Verő között a földre dobta magát. Mindenki nagy megrökönyödésére' Varga a 11-es pontra mutatott. A büntetőrúgást Wittmann a kapu jobb oldalába lőtte: 2-1.
    Kitűnően játszott a Bányász, végig egyenrangú ellenfél volt, s a helyzetek alapján, győzelmet érdemelt volna. Jók: Kláris, Gárdony, Simon T. és Szendrei.
    Tornyi Barnabás: — Gratulálok a csapatnak. Azért nem nyilatkozom azt, hogy elcsalta a bíró a meccset, mert a „mindenható” ítélethozók eltiltanának az
    edzőségtől, azt pedig nem. bírnám ki, mert ez a világ legszebb sportja.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1989-09-12