magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Bp. Volán SC 2 : 2* 13:00 * tizenegyesekkel 2:0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.25, 15:43 (szerk.: 2017.09.25, 16:27)
    Oroszlányi Bányász SK - Bp. Volán SC 2-2 (1-0) (11-esekkel 2—0)
    Oroszlány: 1500 néző: Vezette: Vad.
    OBSK : Tőkés — Miksi, Kláris, Grósz, Tóth, — Sipos, (Selymes), Ambrus, Zsidó, Kiszi, Kiss (Kishonti), Szendrei. Edző: Tornyi Barnabás

    Egy veszélyes Kiss-fejes vezette be a találkozót, majd Zsidó jó lövésébe blokkoltak a vendég védők. A 10. percben a nagy kedvvel játszó Kiss ügyesen lefordult, de a lövés pillanatában az ötösön letalpalták. Aktívabbak voltak az oroszlányiak, de a ritka Volán-támadások sem voltak veszélytelenek. A közönség élvezte a nagy iram ú és színvonalas játékot.
    A 17. percben már felhőtlen volt a hazai szurkolók boldogsága. Ambrus ívelt középre egy szabadrúgást, a bal oldalról. Kiss Sándor emelkedett a legmagasabbra, közben észrevette, hogy Berecz kimozdult a kapujából. Kiss ragyogó mozdulattal ívelten fejelt a bal felső sarokba. 1—0. Felpörgött az amúgy is jó iramú mérkőzés. A Volán kitámadott. így felváltva alakultak ki a helyzetek. A jeges, csúszós talajhoz meglepően jól alkalmazkodtak a játékosok. R itka volt a vaktában elvágott labda. A félidő hajrájában Szendrei beverekedte magát a 16-oson belülre, ahol Harasztia elkaszálta a balszélső lábát. A ll-es azonban elmaradt.
    Fordulás után, a 71. percben Szendrei húzott kapura a lest reklamáló védők között. Éles lövése kipattant Bereczről, Kiss Sándor azonban jól helyezkedett és a kapu közepébe pofozta a labdát. 2—0. (Érthetetlen volt a Volán-játékosok reklamálása. Selymes valóban lesen lett volna, ha ő kapja a labdát. A tőle mintegy negyven méterre várakozó Szendrei viszont a védők mögül bújt ki. Hazafi partjelző mesterien alkalmazta a tétlen les szabályát.)
    Ezután is az OBSK tám adott és néha csak a szerencse mentette meg a góltól a Volánt. A 87. percben Kiss Sándor (lecserélés után) még el sem hagyta a pálya bejáróját, szomorúan kapott a fejéhez. Döbbenetes pillanatok következtek. Először Huszár tíz méterről talált a hálóba, majd 30 másodperccel később Bácsi lőtt a kapuba. 2—2.
    Következtek a ll- e s rúgások és ekkor Tőkés lépett elő főszereplővé. H árom büntető t megfogott egyet a kapufa mentett. Az OBSK-ból Kláris és Grósz belőtte, Miksi, hibázott, így 2—0-ra az Oroszlány nyert.
    Remek mérkőzésen biztos győzelmet engedett ki a kezéből a hazai gárda. K ár a harminc másodpercnyi figyelmetlenségért. Az Oroszlány minden játékosa átlagon felüli teljesítményt nyújtott.

    Tornyi Barnabás: — Nem uralkodhat el rajtunk az elkeseredettség. A rövid időn belül bekapott két gól csak a pillanat drámája, amely nem homályosítja el jó hazai szereplésünket.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1988-11-15