magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Kazincbarcikai SC 0 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2015.09.14, 22:04 (szerk.: 2015.09.15, 08:45)
  Magyaros foci a javából
  Ismét a finisben bukták el a mérkőzést a lila-fehérek

  300 néző
  vezette: Berger József (Heibl József, Bodac Tamás)

  Békéscsaba: Such András - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Tóth-Kovács Tamás, Valentényi Viktor (Lengyel László 59. p.) - Okos István, Szenti Zoltán (Juhász György 46. p.), Pozsár Gábor, Ursz József (Horváth Tamás 46. p.) - Tóth György , Kocsis Dávid Edző: Jakab Péter
  Kazincbarcika: Fülöp Róbert - Nagy Tamás, Bányai Péter, Harnócz Róbert - Hanász Gusztáv, Engi Tamás, Kerekes István, Újlaki Dávid (Kovács Péter 54. p.), Elek Ákos (Kerékgyártó Tamás 65. p.) - Badalik Szabolcs (Zimányi Ádám 60. p.), Dávid Zoltán Edző: Kádár Zsolt
  Gól: Dávid 82. p.
  Sárga lap: Nagy 10. p. ; Szenti 12. p. ; Tóth 49. p. ; Pozsár 77. p.
  Kiállítva: Nagy 60. p. ; Pozsár 86. p.
  Szögletarány: 4:6 (3:4)

  60. p. : Nagy Tamás a saját térfelének közepén alaposan fölvágta Tóth Györgyöt, amiért a kazincbarcikaiak védője megkapta második sárga lapját, ami egyben pirosat ért.
  82. p. : Összehozott egy gólt a békéscsabai védelem. Egy, a kapu előtt pattogó labdára, amit a védők nem tudtak kirúgni, Such kapus kivetődött, félig már meg is kaparintotta, de Dávid kirúgta a kezéből a játékszert, majd 6 méterről bepöckölte a csabai kapu jobb alsó sarkába, 0-1.
  (Ezt követően a szurkolók skandálásba kezdtek, amely kifejezés egy az egyben megegyezett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök balatonőszödi kijelentésével.)
  86. p. : Pozsár a felezővonalnál visszahúzta egy ártatlan helyzetben Kovács Pétert, amiért ő is megkapta második sárga lapját és mehetett öltözni.

  Egyperces gyászszünettel emlékeztek a lila-fehérek régi szurkolójára, id. Bukor Istvánra.
  A címben szereplő állítás, miszerint igazi magyaros focit láthattunk, természetesen nem az 50-es, 60-as évekre utal. Sokkal inkább a mai magyar valóságra. A békéscsabai együttes - amelyben számtalan, egykor az NB I-ben is játszó labdarúgó szerepel - tudásához mérten nagyon mérsékelt teljesítményt nyújtott. Mondhatni, két jó passzt nem láthattunk egymást követően, az ellenfél kapuját nem tudták becserkészni, magyarul teljesen ártalmatlanul játszottak.
  A mai labdarúgásra jellemző agresszivitást egy pillanatra sem tudtuk felfedezni, hiszen ha két játékos egyszerre rajtolt egy labdára, mindig a kazincbarcikaiak szerezték meg. Márpedig ilyen hozzáállással és mérsékelt teljesítménnyel aligha lehet érvényesülni az NB II-ben.

  Jó: Such illetve Bányai, Kerekes, Badalik, Dávid

  Jakab Péter: - A mutatott játékunknak csak vereség lehetett a vége.
  Kádár Zsolt: - Két debütálóval (Nagy Tamás, Újlaki Dávid) idegenben nyerni nagyszerű dolog.

  8. Kazincbarcika 12 4 6 2 20-15 18
  ...
  14. Békéscsaba 12 2 2 8 9-16 8

  Békés Megyei Hírlap 2006. október 30. ; MLSZ adatbank