magyarfutball.hu

Újpest FC - Vasas SC 2 : 6 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.17, 16:55
    Vasas – Újpest 6:2 (4:1)

    Újpesti sporttelep – 15.000 néző. Bíró: Horváth dr.
    Az újpesti zöld gyepen folytatta a Vasas diadalsorozatát. Hatalmas Vasas támadásokkal kezdődik a mérkőzés a 12. percben Janász otthagyja őrzőit, pontosan a tizenhatoson álló Nagy I. elé játszik, aki remek gólt lő. 1:0.

    Alighogy kezdenek, máris a hálóban van a második Vasas-gól. Német beadását Jenőfi küldi a hálóba. Egy perc múlva már a harmadik gólt ünnepli a piros-kék csapat. Juhász-Nagy I. támadás fut végig a pályán, az összekötő ügyesen játszik Jenőfi elé, aki otthagyta kullancsát és a tehetetlen Sziklai mellett a hálóba küldi a labdát. 3:0.

    A Vasas egyre nagyobb iramban támad. Szinte pályán sincs az Újpest! A 29. percben Szomolányi szabadrúgását Balogh II. csak kézzel tudja visszaütni a kapu torkából. A tizenegyest Nagy I. mellé rúgja.

    A 37. percben Ádám beadását az újonc Kirádi a hálóba küldi 3:1. Szuszának van helyzete ezután, majd a félidő utolsó percében Német mindenkit kicselezve remek gólt lő. 4:1. A második félidőben az Újpest megembereli magát, a 7. percben Zsengellér javít. 4:2.

    A Vasas nem hagyja magát, a 12. percben Német beadását a kitűnően játszó Jenőfi értékesíti. 5:2. Ezután Balogh I. megsérül, könyöktörés-gyanúsan szállítják el a pályáról. A 43. percben Juhász felvágása miatt megítélt tizenegyest Német értékesíti. 6:2.

    A Vasas megérdemelte ezt a nagy győzelmet, mert minden részében felülmúlta ellenfelét. A lilák egy pillanatig sem tudták kétessé tenni a mérkőzés sorsát. A mezőny legjobb embere Jenőfi.

    huszadikszazad.hu